Ми у Facebook
13.06.2017, 13:26

Подробиці вибуху, через який постраждав юнак з Рівненщини

Ілюстративне фото.

Експерименти для молодого чоловіка закінчилися доволі трагічно.
Про вибух, що стався близько 12.20 у селищі Смига, на спецлінію «102» повідомив рівнянин. Уламок боєприпасу пошкодив його автівку.

Виявилося, що 19-річний мешканець Смиги тривалий час збирав металобрухт на полігоні сусіднього села Переросля. Останнього разу приніс звідти додому частину якогось військового снаряду та намагався сокирою вибити із нього наповнення, через що той і вибухнув. Вибухотехніки припускають, що це була передня частина авіаційної бомби, котра містила в собі детонатор, однак остаточний висновок після експертизи.

На Рівненщині затримали наркодилера (+ВІДЕО)

Один із уламків на відстані близько 60 метрів від епіцентру події влучив в автомобіль «КІА», що їхав вулицею селища, пошкодивши капот і переднє крило. Його водій, 29-річний рівнянин, викликав поліцію та надзвичайників.

Рівненщина: на снаряді підірвався молодий хлопець

У результаті вибуху хлопець травмувався та потрапив на лікарняне ліжко із опіками верхніх і нижніх кінцівок та численними забоями. Зараз він у Дубенській ЦРЛ.



Поліцейські розпочали досудове розслідування за фактом незаконного поводження бойовими припасами або вибуховими речовинами за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили з головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ