Ми у Facebook
15.06.2017, 17:28

Олександр Головко у Рівному нагородив переможців «Кубка майбутніх чемпіонів» [Фото+Відео]

У Рівному відбувся фінал «Кубка майбутніх Чемпіонів». Переможцем та володарем Кубка стала команда ЗОШ №11, друге місце завоювали футболісти Рівненської гуманітарної гімназії, а третє місце виборола команда ЗОШ № 13.
Загалом участь у цьому турнірі взяли тридцять дві футбольні команди, котрі представляли всі школи обласного центру. Поєдинки між школярами відбувалися на головній арені області – рівненському «Авангарді».

Нагородження кубками та медалями провів почесний гість змагань – Олександр Головко головний тренер молодіжної збірної України з футболу, в минулому гравець та капітан ФК «Динамо».

Фото та відео - зі сторінки Andrey Zabuzhko у соцмережі.









МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На старті сезону таблицю футбольного Чемпіонату області очолив «Ізотоп»

ОДЕК захопив лідерство у футбольному Чемпіонаті Рівненщини

Тим часом, рівненські школяри відзначилися на всеукраїнському турнірі «Шкіряний м’яч».

У матчі за третє місце у Всеукраїнському фіналі «Шкіряного м'яча - Кубка Coca-Cola U-13» зустрічалися господарі турніру івано-франківці та рівняни. Основний час матчу завершився у нічию 0-0. А в серії післяматчевих пенальті з рахунком 4-3 перемогу здобули учні НВК № 26 міста Рівне.

А переможцями Всеукраїнських фінальних змагань «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola U-13» в м. Івано-Франківськ стали львів’яни. У видовищному поєдинку вони зуміли здолати непоступливих та технічних харків’ян – 1:0. На перерву команди пішли без забитих м’ячів, тому все вирішилося у другому таймі.

В поєдинку за 5 місце ЗОШ № 301 м. Київ з рахунком 3:1 здолала хлопчаків з Володимира-Волинського. А в поєдинку за 7 місце юні футболісти з Бердянська після 1:1 в основний час по пенальті перемогли бердичівців.

В перший день турніру на футбольному полі стадіону "Наука" імені Р. Микитюка пройшли змагання з елементів техніки гри у футбол. По три представники кожної команди демонстрували свої навички в жонглюванні, а також ударах на дальність і точність. Найвправніші отримали подарунки з рук президента Клубу "Шкіряний м'яч" легендарного Андрія Андрійовича Біби, заслуженого тренера України Петра Івановича Кушлика та незмінного організатора "Шкіряний м'яч" на Прикарпатті Василя Андрійовича Луцького.

У підсумку кращими у вправах з м'ячем стали:

Жонглювання м’ячем – Віталій Тіщенко (ЗОШ № 301 м. Київ) – 329 ударів.

1. ЗОШ № 301 м. Київ – 655, 2. НВК № 10 м. Бердичів – 622, 3. НВК № 26 м. Рівне – 464.

Удари на дальність – Євген Яновіч (ЗОШ № 20 м. Харків) – 44 м.

1. ЗОШ № 20 м. Харків – 114, 2. ЗОШ № 301 м. Київ – 110, 3. ЗОШ № 10 м. Івано-Франківськ – 108.

Удари на точність – Дмитро Рожко (ЗОШ № 10 м. Івано-Франківськ) – 4 удари.

1. ЗОШ № 301 м. Київ – 10, 2. ЗОШ № 10 м. Івано-Франківськ – 9, 3. ЗОШ № 20 м. Харків – 9.





На правах реклами