Ми у Facebook
25.06.2017, 15:08

У мережі з'явилася фейкова сторінка рівненського бренду

Про це стало відомо нещодавно.
Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написала Світлана Герасимчук - керівник медіагрупи Рівненського льонокомбінату (ТМ Goldi):


Фото зі сторінки Світлани Герасимчук<br />
у ФБ.
Фото зі сторінки Світлани Герасимчук
у ФБ.


Від імені компанії Рівненський льонокомбінат і ТМ "Льонокомбінат - Goldi" хочу зробити заяву-застереження.

Очевидно, що темпи розвитку нашого підприємства, котре на сьогодні є найбільшим виробником тканини і готового одягу, а також найбільшим вітчизняним рітейлером, влаштовують не всіх.

Дискредитаційні кампанії проти Рівненського льонокомбінату тривають роками, від моменту запуску виробництва.

Цього разу наше ім'я намагаються спаплюжити, використовуючи соціальні мережі. В Інстаграмі з'явився фейковий акаунт, котрий не належить нашій компанії: goldi_ua. У ньому використані назва і логотип нашого бренду, а також зображення одного з наших магазинів. На сторінці розміщений допис із явними ознаками шахрайства, про те, що ми нібито видаємо сертифікати за підписку на нібито нашу сторінку та подарунки за репост.

Офіційно заявляємо, що жодних подібних акцій у жодній із соціальних мереж ТМ "Льонокомбінат - Goldi" не організовувала. Вказана сторінка є фейковою і створена шахраями із цілком очевидною метою: спровокувати суспільне невдоволення і дискредитувати нашу компанію. Юристи підприємства уже звернулися з відповідними заявами до компетентних органів. Пошук і покарання зловмисників - лише питання часу.

Ми щиро дякуємо усім, хто виявив пильність і небайдужість та повідомив нам про цей злочин.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:


Рівненщина: до опалювального сезону готові на третину


Дорожній патруль: коли зупинятимуть водіїв

5 продуктів, що зберігають здоров'я вашої шкіри





На правах реклами