5 продуктів, що зберігають здоров'я вашої шкіри
Якщо ви щодня їсте свіжий солодкий перець (як і інші продукти, що містять вітамін С, наприклад, яблука або апельсини) ви підвищуєте вироблення колагену в організмі. В результаті у вас не тільки пружна здорова шкіра і блискуче волосся, але і здорові суглоби і хребет, оскільки колаген відповідає за всі сполучні тканини в нашому організмі.

ТОП-5 сніданків для прекрасного вигляду і здорового самопочуття
ЗЕЛЕНЬ
Листова і пряна зелень не тільки містить той же самий вітамін С, але і є постачальником таких каротиноїдів, як лютеїн і зеаксантин, що захищають клітини вашої шкіри від втрати вологи і пересихання. Як можна вживати зелень, знають всі, але ось вам ще одна ідея: ви можете збивати зелень в блендері разом з овочевими соками, кефіром або йогуртом і вживати як коктейль.

ПОЛУНИЦЯ
Хороша новина: навіть заморожена полуниця містить у великій кількості вітамін С і флавоноїди, необхідні для зміцнення клітин вашої шкіри. Тому насолоджуйтеся нею цілий рік, незалежно від сезону.

ГРИБИ
У великій кількості містять селен, що захищає вашу шкіру від шкідливого ультрафіолетового випромінювання і старіння. Використовуйте їх як низькокалорійний гарнір у відварному або обсмаженому вигляді або як смачну добавку до салатів в сирому вигляді, якщо мова йде про культурно вирощені шампіньйони.

НАСІННЯ СОНЯШНИКА
Всім звичні насіннячка містять велику кількість вітаміну Е, що захищає клітини організму від руйнування. Точно так само, як і горіхи, але при цьому насіння соняшника в рази дешевше. Ви можете мати здорову молоду шкіру і знизите ризик серцево-судинних захворювань, якщо будете їсти насіння і горіхи регулярно. Просто додайте їх в салати, супи, каші та домашній хліб або вживайте в чистому вигляді.
За матеріалами Будьмо здорові!
Статті до теми:
Чому рівнянам слід переходити на здорове харчування
Яким має бути харчування рівнянок після 40 років [+Відео]
Топ-7 продуктів, які шкідливо їсти на голодний шлунок

сніданок, без ГМО, корисні продукти, вітаміни, дієти, життя, здоровий спосіб життя, здорове харчування, продукти, споживач
Чи справді сіль пришвидшує кипіння води

Серед кулінарів досі побутує думка, що додавання солі у воду пришвидшує її закипання. Здавалося б, твердження логічне: мовляв, сіль нібито запускає певні хімічні процеси, які зменшують час доведення води до кипіння.
переглядів: 24
Від сьогодні можна подати повторну заявку на НМТ

Із 9 по 14 травня триває реєстрація для участі в додаткових сесіях національного мультипредметного тесту (НМТ).
переглядів: 70
Чим відрізняється фторопласт від інших видів пластику

Фторопласт не використовують «просто так» — його обирають, коли інші матеріали не витримують умови експлуатації. Він дорогий у порівнянні з поліетиленом або поліамідом. Наприклад, якщо розглянути товари від ТОВ ПКФ Електропласт — постачальника кондукційних та електроізоляційних пластиків, фторопластові заголовки будуть приблизно у 2-3 рази дорожчі за інші. Але матеріал є незамінним там, де потрібно поєднання хімічної стійкості, термостабільності й мінімального тертя. Розгляньмо конкретні галузі та чому саме ПТФЕ.
переглядів: 407
На частині вулиць Рівного можливе ускладення рух

У Рівному тривають дорожні роботи: можливе ускладнення руху транспорту на деяких вулицях
переглядів: 491
Прогноз погоди на Рівненщині у вівторок, 7 травня

Синоптики прогнозують хмарну погоду, без істотних опадів.
переглядів: 425