Ми у Facebook
25.06.2017, 19:35

Трагічна історія подружжя, марш випускників та забіг для хлопчика - підсумки тижня у Рівному

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини 19-25 червня.
Тиждень, що минає, був особливо контрастним - радість та смуток, свята трагедія ішли поруч.


Фото: Олеся Олійник
Фото: Олеся Олійник


У суботу, 24 червня, у Рівному відбувся марш випускників. Як завжди, випускники пройшли від парку імені Тараса Шевченка, яка проходила вулицею Соборною. Пізніше відбулися урочистості на Майдані Незалежності. Цього року у місті 1 191 випускник, 94 випускники отримають цього року медалі, а з них 68 золотих та 26 срібних.



Також наступного дня, 25 червня, у Рівному відбувся благодійний забіг "Forever Young". Участь у забігові - платна. Кошти з реєстрації витратять на допомогу у купівлі слухового апарату для 6-річному рівнянину Микиті Сітнову.

Крім того, у Рівному відбулося Свято морозива з розвагами для усієї сім'ї.

Ознаменувався цей тиждень і трагедією.



У Києві розшукували подружжя Віталія та Ольгу, які тиждень уже не виходили на зв'язок. Ольга, до речі, була родом з Рівного. Стало відомо, що молоді люди їздили у Чернігівську областьлікуватися до відомого мага від безпліддя.

Пізніше молодих людей знайшли мертвими на території занедбаної свиноферми у селі Шаповалівка Чернігівської області. У вбивстві подружжя підозрюють мага.

Фото прес-служби 1+1.
Фото прес-служби 1+1.


Та не тільки цим став відомий тиждень. Днями здійснилася мрія дівчинки-переселенки, яка разом з бабусею живе у Рівному. Нещодавно, 20 червня, у Всесвітній день біженців і вимушених переселенців (World Refugee Day), Лідія Таран разом з командою ТСН приїхала у у гості до 16-річної Інни Кравчук, дівчини з ДЦП, яка писала Ліді у Facebook і просила здійснити її мрію — потрапити на концерт співака DZIDZIO. Відомий виконавець, який також є другом проекту “Здійсни мрію” персонально запросив Інну на свій концерт у Рівному, який має відбутися 9 вересня.

Отаким строкатим був тиждень 19-25 червня. А яким буде тиждень наступний, читайте в ОГО.





На правах реклами