Ми у Facebook
28.06.2017, 20:20

Любовний гороскоп на 29 червня

Які справи у 12 знаків зодіаку в любовній сфері життя?
ОВЕН. Більш делікатно поставтесь до близької людини, поважайте її почуття і те, чим вона ділиться з вами. Виберіться разом в якесь цікаве місце.

ТЕЛЕЦЬ. Сприятливий день для зустрічі з друзями, спільного відпочику. Візьміть із собою і свою симпатію або другу половинку, якщо ви маєте пару.

БЛИЗНЮКИ. Якщо ви рішкче налаштовані завоювати чиєсь серце і тіло, не надто поспішайте. Спочатку обмежтесь красномовними поглядами і натяками, тим часом обміркуйте план своїх дій.

РАК. Ваші бажання не зовсім вписуються у вас бюджет і вільний час. Не надто хвилюйтесь з цього приводу, а тимчасову відсутність феєричних любовних пригод компенсуйте чимось іншим.

ЛЕВ. Якщо ви у парі, але вам цього мало, не шукайте запасних варіантів - про “ліві” інтимні зустрічі можуть дізнатися близькі люди...

ДІВА. Перш ніж переходити до нового етапу в стосунках, обміркуйте все до дрібниць, якщо не боїтеся негативної реакції, спробуйте влаштувати жартівливу “перевірку”.

ТЕРЕЗИ. Життя прекрасне, і в цьому ви переконаєтесь, коли залишитесь сам-на-сам з коханою людиною.

СКОРПІОН. Приділіть максимум уваги своїм домашнім і не витрачайте спільні гроші на особисті потреби, тоді вдасться уникнути сімейних конфліктів.

СТРІЛЕЦЬ. Якщо для вас важливі ваші стосунки, не вихлюпуйте ввечері на близьку людину весь негатив, який накопичився за день.

КОЗЕРІГ. Довірлива розмова, приємні сюрпризи одне одному допоможуть освіжити й зміцнити ваші взаємини, внести в них щось нове.

ВОДОЛІЙ. Не надто розслаблюйтесь, навіть якщо у вас все просто чудово, кохання – штука дуже крихка.

РИБИ. Сприятливий момент, щоб зробити міцнішими й більш довірливими ваші взаємини, а якщо ви не маєте пари, час про це подумати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 27 червня
Любовний гороскоп на 2017 рік
Китайський гороскоп на 2017 рік Червоного Вогняного Півня
Гороскоп на 2017 рік для знаків зодіаку







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини