Дача.Сад.Город. Підсолоджуємо буряк сіллю
Гастро туризм: давні поліські наїдки
Тільки не перестарайтеся: надмірна кількість солі негативно позначиться на розвитку рослин.

До речі, цей метод також дозволяє домогтися підвищення рівня цукристості у коренеплоді, що істотно впливає на смакові якості. Проводити профілактичні поливи своїх грядок сольовими розчинами потрібно близько 3-х разів за весь теплий період сезону. Просто розчиніть 1 ст. л. солі на 10 л води і внесіть отриману суміш в грунт. А при ураженні листя краще провести дощування розчином, приготованим за таким же рецептом.
Статті до теми:
Цікаві факти про український борщ, які ви точно не знали
Як правильно проріджувати буряки [+ПОРАДИ]

підвищити цукристість буряків, полив солоною водою, овочі, червоний буряк, Дача. Сад. Город. столовий буряк
Щирі вибачення та імпульсивність: астропрогноз на 26 червня

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 76
Що таке фунгіцид і як він працює: простими словами про складне

Борошнистий наліт на листі, плями на плодах, некроз, пагони, що засихають - це ознаки ураження рослин грибками. Вони можуть знищити значну частину врожаю, якщо вчасно не вжити захисних заходів. Рішення є, і воно давно перевірено на практиці – фунгіциди, препарати, які ефективно борються із грибковими захворюваннями рослин.
переглядів: 33
Смачна вечеря: готуємо крильця в гірчично-медовому соусі

Ця частина курки зазвичай не користується великою популярністю, але якщо хоч раз приготувати крильця за нашим рецептом, то це блюдо може надовго стати одним з улюблених.
переглядів: 205
Сезон комах-паразитів: як вберегти себе від кліщів?

Сезон кліщів розпочато: піки активності щороку припадають на квітень-травень та літо. Ці невеликі створіння можуть переносити збудників як вірусних, так і бактеріальних захворювань.
переглядів: 204
Домашній кетчуп з кабачків: Корисна та смачна альтернатива звичним соусам

Шукаєте нові смакові відчуття та корисні альтернативи звичним продуктам? Приготуйте домашній кетчуп з кабачків! Цей соус є чудовим доповненням до перекусів, бутербродів, ковбас і навіть пасти. А ще це ідеальний варіант для зимових запасів.
переглядів: 248