Ми у Facebook
05.07.2017, 13:25

На Рівненщині поліцейські знайшли поле маку та коноплі (+ФОТО)

Упродовж двох днів правоохоронці зафіксували десять посівів рослин снодійного маку та конопель загальною кількістю 3379 рослин.
У рамках профілактичних заходів під умовною назвою «Мак», оперативники прийшли до господарства 75-річної жительки села Буща Здолбунівського району. На присадибній ділянці поліцейські виявили 1469 рослин снодійного маку.

Рівнянин зізнався патрульним, що має наркотики (+ФОТО)



Жінка запевняла правоохоронців, що вирощувала його для власних потреб. Утім, підтвердила правоохоронцям, що знала про заборону таких посівів, тому навколо маку посіяла кукурудзу. Тепер пенсіонерка нестиме кримінальну відповідальність, передбачену частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі, строком від трьох до семи років.




Крім того, правоохоронці виявили посіви снотворного маку і у інших районах області. Так, у Рівненському та Костопільському по два факти. А у Рокитнівському, Володимирецькому, Дубенському, Березнівському по одному загальною кількістю 1780 рослин.

Рівнянам: як не стати жертвами шахраїв (+ПОРАДИ)



Також здолбунівські дільничні офіцери поліції на присадибній ділянці 49-річного жителя селища Мізоч знайшли 130 рослин конопель.







Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами