Ми у Facebook
08.07.2017, 15:34

Рівненський «Верес» на зборах розгромив молодіжку «Карпат» [+Відео]

НК ФК «Верес», який готується до старту в українській Прем’єр-лізі (УПЛ), провів черговий спаринг на зборах, в якому знову здобув перемогу. Цього разу рівняни обіграли молодіжний склад львівських «Карпат», забивши у ворота «зелено-білих» шість сухих м’ячів.
Контрольний матч.

«Верес» (Рівне) – «Карпати U21» - 6:0 (4:0)

Винники, стадіон «Рух», 7 липня, 17:00

Голи: Степанюк (7), Іщенко (16), Западня (18), Гравець на перегляді (23), Г.Пасіч (49), Морозенко (83)

"Верес": Бандура, Борзенко, Іщенко, Сімінін (Є.Пасіч), Западня (Г.Пасіч), Котляр (Волошинович), Кучеров (Гравець на перегляді), Карасюк, Степанюк (Гравець на перегляді), Гравець на перегляді (Морозенко), Гравець на перегляді.

Як повідомляє Інформаційна служба НК «Верес», свій четвертий під час нинішнього міжсезоння, і перший на другому зборі контрольний матч рівненський «Верес» проводив проти молодіжного складу львівських «Карпат». До слова, команди, що в минулому сезоні стала бронзовим призером у чемпіонаті U21.

Втім, вже з перших хвилин стала помітною різниця у класі між колективами. Усього 23-х хвилин «Вересу» вистачило, аби забити у ворота суперника чотири (!!!) голи. Після цього рівняни повністю володіли перевагою, мали чимало нагод, але забили ще двічі. Отож, чергова перемога у спарингу, цього разу – 6:0.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Ложкою дьогтю у загалом коректному поєдинку стала травма Сергія Сімініна. Гравець, відомий усім своїми бійцівськими якостями, вже в дебюті зустрічі в одному з епізодів зазнав травми. Тож довелося викликати карету «швидкої допомоги».

Лікарі діагностували у Сергія Сімініна розсічення брови і одразу зі стадіону відправили до лікарні. Там футболісту наклали сім швів і провели додаткове обстеження. На щастя, підозра на струс мозку не підтвердилася. Тож захисник вже повернувся до розташування команди.

Ще один контрольний матч «Верес» проведе у понеділок, 10 липня, проти луцької «Волині». Про час і місце гри буде повідомлено додатково.

Тим часом, Дирекція УПЛ затвердила дати проведення та час початку матчів 1 туру Чемпіонату УПЛ сезону-2017/18

1 ТУР

16 липня (неділя)

Карпати - Зірка 17:00

Маріуполь - Верес-Рівне 17:00

Олександрія - Олімпік 19:30

Зоря - Сталь 19:30

19 липня (середа)

Ворскла - Шахтар 19:00

Динамо - Чорноморець 19:00





На правах реклами