Ми у Facebook
12.07.2017, 09:00

На Рівненщині є "невидима" дорога з зеленим тунелем, яку видалив навіть Гугл

Так емоційно описують місцеву дорогу в спільноті "Демидівський район: новини і події".
"На фото нижче - автомобільна дорога Т 0303 Луцьк - Радомишль - Демидівка - Дубно. Нею щодня курсує автобус Дубно - Демидівка через Повчу, їздять люди в села Млинівського, Демидівського та Дубенського районів. Але поїздка цією "дорогою життя" викликає такі негативні емоції і стрес, що бажання тут їздити зникає надовго.

Рівняни скаржаться на маршрутки-пискуни

Покриття від межі Демидівського і Млинівського районів і до м. Дубно колись було покращено асфальтом, але відтоді жодного ремонту, схоже, тут не проводилось. Лише біля Повчі починається більш-менш якісна траса. Тому невеликий відрізок перетворився у невидиму проблему. Її не бачать ні чиновники, ні дорожні служби, ні місцева влада.



В деяких місцях від асфальтового покриття залишились лиш маленькі острівки поміж щебенем і бруківкою. В таких місцях перепади висот між вибоїнами і верхнім краєм дороги сягають 30 см!



Якщо раніше були узбіччя, якими можна оминути ями, то тепер вони зникли під зеленою завісою. В деяких місцях неконтрольований ріст дерев і чагарників утворює щось схоже на славнозвісний Тунель кохання у Клевані. Тільки сюди туристи не дуже поспішають, ці місця більше в пошані в екстремальних мандрівників.



Нічого дивного, що не зважаючи на офіційний статус автомобільної дороги загального користування державного значення, Google на своїх картах видалив її з переліку пріоритетних автошляхів (хоча частина від Луцька до Демидівки доступна у навігації). Це, мабуть, зроблено для безпеки автомобілістів, адже потрапивши на Т0303 звідти складно повернутись."





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ