Ми у Facebook
12.07.2017, 15:30

У таборі «Сигнал» діти з Рівненщини долучилися до проведення «Олімпійського літа»

Під час літнього відпочинку в оздоровчих таборах, діти завжди дуже активно проводять своє дозвілля, яке отримало назву «Олімпійське літо». Діти щодня багато часу знаходяться на свіжому повітрі, грають в спортивні ігри і відпочивають від насиченого шкільного життя.
А допомагають їм у цьому не лише вихователі, а й працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Як розповіли у КЗ «Спорт для всіх», протягом всіх літніх канікул їх представники відвідують санаторно-оздоровчі заклади, де знайомлять відпочиваючих зі світом спорту, та завжди дають нагоду позмагатися в естафетах і конкурсах.

Особливо уважно підходять до фізичного здоров`я своїх дітей в санаторно-оздоровчому комплексі «Сигнал», котрий розташований в селі Олександрія Рівненського району. Візити сюди вже стали хорошою традицією, адже з року в рік місцева малеча демонструє все більше бажання змагатися і сходити на нові спортивні вершини.

В програмі заходу на учасників очікували як індивідуальні, так і командні завдання. Під час останніх, вихователі попередньо розподілили дітей на приблизно рівні команди. Це дозволило створити однакові умови для всіх. Цього разу за нагороди боролися одразу 7 команд, серед яких, за підсумком п’яти конкурсів, переміг колектив «Формула 1».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Сім сотень рівнян у парку Шевченка активно провели «Олімпійський день»

У дитячому таборі «Агатівка» спортивно зустріли «Олімпійське літо»

Безумовно, вони також допускали помилки і отримували штрафні секунди, однак сповна компенсували це своєю спринтерською швидкістю. Але не перемога, а заряд бадьорості і хороший настрій для дітей, є основною ціллю подібних товариських змагань. А таке завдання вони завжди виконують на відмінно.

По завершенню заходу нікому не було образливо за поразку, адже організатори відзначили призами і сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області всіх учасників заходу, а не лише переможців та призерів.





На правах реклами