Ми у Facebook
14.07.2017, 17:30

ФК «Малинськ» утретє за п’ять років побореться за Кубок області [+Відео]

У суботу, 15 липня, на головній футбольній арені Рівненщини відбудеться вирішальний поєдинок за Кубок області. О 17:00 розпочнеться матч між двома поліськими клубами – ФК «Малинськ» та «Маяк» (Сарни). Для команди з Березнівського району цей фінал стане вже четвертим за п’ять останніх років.
Обслуговуватиме фінальний матч бригада на чолі з Андрієм Шевчуком, його асистентами будуть Наталія Мамчур та Андрій Приймачук, четвертий арбітр – Володимир Дзюра, спостерігач – Олександр Гіль.

На даний момент ФК «Малинськ» із своїх трьох кубкових фіналів два завершував перемогою – у 20130-му, коли обіграли рівненський «Сокіл» та 2016-му, коли перемогли в додатковий час оржівський ОДЕК. Лише у матчі 2015 року малинські футболісти пішли з поля переможеними все тим же ОДЕКом.

Щодо іншого претендента на кубковий трофей, то сарненський «Маяк» востаннє грав у фіналі у 2014 році і поступився ОДЕКу, а в 2012 році сарненчани віддали перемогу рівненській «Славії». Щоправда, за рік до цього «Маяк» все ж здобув Кубок, коли переграв у фіналі володимирецьку «Енергію».

Якщо ж звернутися до історії, то найбільше разів за останні десять років другим за значенням футбольним трофеєм Рівненської області володів ОДЕК із Оржева – п’ять разів, по два рази вигравали Кубок ФК «Малинськ» та «Маяк» (Сарни), один раз – «Славія».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Оржівський ОДЕК виграв першу частину Чемпіонату області сезону-2017

ОДЕК захопив лідерство у футбольному Чемпіонаті Рівненщини



За великим рахунком, в нинішньому кубковому сезоні до фіналу дійшли головні фаворити і фінал має бути цікавим та непрогнозованим. Дещо «полегшило життя» для «Маяка» та ФК «Малинськ» той факт, що оржівський ОДЕК не брав участі у цьогорічному турнірі через задіяність на всеукраїнській арені –у Чемпіонаті та Кубку ААФУ.

Відзначимо, що минулі фінали за участю ФК «Малинськ» не обійшлися без скандалів. Так, у 2013 році команда взагалі відмовилася вийти на церемонію нагородження та отримати свій перший Кубок через конфлікт із тодішнім головою Рівненської обласної федерації футболу Михайлом Кривком. А в 2016 році вже у додатковий час матчу з ОДЕКом керівник ФК «Малинськ» вирішив «провчити» рефері за упереджені, на його думку, дії та вибіг на поле, що привело до зупинки поєдинку.







На правах реклами