Ми у Facebook
21.07.2017, 10:34

На першу гру «Вереса» у Львові можна буде потрапити на «Червоно-чорному експресі» за 30 грн

Спеціальний потяг «Червоно-чорний експрес» повезе у суботу, 22 липня, вболівальників рівненського «Вереса» до Львова і назад. Це стало можливим завдяки домовленості Народного Клубу та «Укрзалізниці».
Як уточнили в Інформаційні службі НК ФК «Верес», вирушить потяг з Рівного об 11:00. На шляху слідування зупинятиметься у Здолбунові, Дубні та Радивилові. Орієнтовний розклад руху: Рівне - 11.00, Здолбунів - 11.15, Дубно - 12.00, Радивилів - 12.40, Львів - 14:10.

Назад футбольний експрес поїде цього ж дня о 21:00.

Час у дорозі (в один бік) – 3 години.

Вартість проїзду (в один бік) – 30 грн. Придбати квитки можна буде безпосередньо у вагоні.

Нагадаємо, що матч 2-го туру УПЛ «Верес» - «Олександрія» відбуватиметься на «Арені Львів», початок – о 17:00. Вартість квитків на футбол – 30, 40 та 50 грн. в залежності від сектору. Придбати квитки можна як безпосередньо на стадіоні, так і через інтернет.

Президент НК ФК «Верес» та голова Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов на власній сторінці у соцмережі підтвердив дану інформацію:

«Запрошуємо 22.07.2017 року на 17.00 всіх небайдужих наших вболівальників на перший домашній матч у Львів на стадіон "Львів-Арена"!

Завдячуючи співпраці з Укрзалізницею та сприянню Рівненської обласної адміністрації ми організували "Червоно-чорний експрес" в день матчу від Рівного до Львова…

Разом - ми сила!»

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Тим часом, у п`ятницю, 21 липня, на рівненському стадіоні "Авангард" пройде матч "Верес" U21 - "Олександрія" U21, початок - 17:00.

Вартість квитків 15 грн - для членів клубу, 30 грн - для усіх інших уболівальників.

Тиждень тому, 16 липня, НК ФК "Верес" здобув своє перше очко у новому сезоні української Прем’єр-ліги. У Маріуполі рівненський клуб зіграв унічию із однойменною командою, котра також в минулому сезоні грала у Першій лізі. Не виявив переможців і поєдинок «молодіжок» - рівняни, виграючи 3:0, примудрилися у другому таймі тричі пропустити.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ