Ми у Facebook
21.07.2017, 15:34

Керівництво «Вереса» поспілкувалося з уболівальниками та журналістами

Перед першим домашнім матчем рівненського «Вереса» в УПЛ у клубному закладі «Верес Плейс» відбулася прес-конференція за участю керівників та партнерів Народного Клубу. Крім журналістів на неї завітала велика кількість вболівальників, які теж не соромились долучатися до діалогу.
Як повідомляє Інформаційна служба НК «Верес», спочатку футбольній громадськості офіційно представили нових керівників та партнерів клубу: генерального директора ТОВ «ФК «Верес-Рівне» Андрія Паньківа; генерального директора ГС «Народний Клуб «Верес-Рівне» Євгена Донцова; голову наглядової ради ПАТ «Львівський холодокомбінат» (ТМ «Лімо»), який є генеральним спонсором НК «Верес», Юрія Копитка; співвласника титульного спонсора НК «Верес» корпорації «Global Development» Дмитра Кизиму.

Андрій Паньків:

- Особисто мені дуже приємно приєднатися до цього червоно-чорного руху. Колись був подібний задум у «Карпат», але рівняни пішли далі. Ми створюємо боєздатний колектив, який буде боротися за високі місця. Будемо все робити, щоб клуб виступав, мав хорошу тренувальну базу. Нині команда у Винниках, на одній з найкращих баз – стадіоні імені Богдана Маркевича. Там є чудові поля, готель, тренажерний зал. Щодо гравців, то обов’язково ще будуть придбання. Першочергово потребують підсилення опорна зона та лінія атаки. Працюємо над тим, щоб у нинішньому сезоні потрапити у першу шістку.

Євген Донцов:

- Приємно знову повернутися в клуб, бути разом з вболівальниками. Наша головна мета – показати усім, що без вболівальників футбол нікому не потрібний, що саме вболівальники дають стимул гравцям, менеджменту. Будемо працювати, насамперед, з членами клубу, робити усе, щоб наша родина ставала все більшою. Вже скоро збереться Координаційна рада НК «Верес». Я буду ініціювати те, щоб дати можливість ставати членами клубу не лише рівнянам, але й вболівальникам з інших регіонів та навіть міст. Адже нині ми на етапі переходу від регіонального клубу до клубу національного. При цьому основною вболівальницькою базою все одно має залишитися Рівненщина.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Юрій Копитко:

- Ми з початку йдемо пліч-о-пліч з «Вересом». Приємно бачити, коли твоє спонсорське плече дає результат. «Лімо» зробить усе, щоб «Верес» дійшов спочатку до першої шістки, а потім і до єврокубків.

Дмитро Кизима:

- Це чудовий соціально відповідальний проект. Приємно, що усі партнери докладають зусиль, щоб вийти на всеукраїнський рівень і навіть вище. Я радий, що ми разом.

Крім того, як і було анонсовано, під час прес-конференції презентували ігрову форму НК «Верес» від технічного партнера – ТМ JOMA. Домашня форма – червона, гостьова – чорна, резервна – біла.

Цілком ймовірно, що домашні матчі «Верес» у Львові проводитиме не лише на «Арені Львів», чудовому, але дорогому стадіоні. Альтернативний варіант – львівський стадіон «СКІФ», побудований як тренувальна база до Євро-2012.

Андрій Паньків:

- На сьогоднішній день стадіон «СКІФ» не зданий в експлуатацію, хоча і готовий на 95%. Це чудова арена. «СКІФ» сертифікований до матчів 2-ї ліги. Ми ж ведемо переговори, щоб закінчити його і здати в експлуатацію, щоб проводити матчі УПЛ. Нині існує три основні зауваження: вхідна група, огорожа та освітлення. Клуб готовий за свої кошти виправити ці зауваження. Тривають переговори.

Де транслюватимуть домашні матчі «Вереса», це питання нині непокоїть як журналістів, так і вболівальників.

Олексій Хахльов:

- Ми в активній фазі перемовин. В Україні є поділ на певні пули. Ми не належимо до жодного з них, а тому не будемо постачальником очок жодному з клубів. Думаю, між рядків усі розуміють, про що я. Ми маємо свою незалежну позицію, і через цю позицію не дуже нас хочуть бачити. Але в будь-якому разі рівненські вболівальники повинні мати доступ до футболу. І це наше завдання, щоб матчі команди вболівальники побачили.

Разом з тим вже відомо, що усі поєдинки команди «Верес» U-21 покаже телеканал «Рівне 1».

Ще раз нагадаємо, що для вболівальників «Вереса» незабаром стартує футбольний уікенд. У п’ятницю о 17-й у Рівному на «Авангарді» зіграють молодіжні склади «Вереса» та «Олександрії», а в суботу, у Львові теж о 17:00, зустрінуться основні склади.





На правах реклами