Ми у Facebook
08.08.2017, 11:40

Чим Рівне здивує Америку?

На день міста, 27 серпня у Рівному планують провести унікальний в Україні  Start Trek «Виклик Міста».Такий проект рівняни дещо запозичили в Америки.
Він являє собою смугу перешкод розділену на окремі квести. Зокрема, "Небо в клітинку", «Поліція дає добро», «Душ Шарко», «Дорога до безвізу», «Командос», «Велика українська стіна», «Піраміда Хеопса» та багато інші.



Участь зможуть прийняти всі повнолітні рівняни, оплативши її сумою у 100 гривень.Організатори запевняють, що всі виручені кошти будуть витрачені на нагороди та призи. Мер міста обіцяє оголосити про подарунки від себе за тиждень до старту перегонів, тому це поки, що залишається інтригою. Старт буде від стадіону «Авангард», а фініш в парку ім. Шевченка.
Креативною родзинкою цих перегонів з перешкодами стане участь надзвичайників та поліції.



Патрульна поліція долучиться не тільки до перекриття вулиць та охорони порядку, але й до одного з етапів – «Поліція дає добре», також наші патрульні братимуть участь. Це круто. У квітні я був в Х`юстоні. Поліція там також була задіяна. Це хороший для міста та для поліції захід. Ми тільки за, - сказав начальник патрульної поліції м. Рівне Сергій Мерчук.


Мер Рівного Володимир Хомко  сподівається що рівнянам сподобається такий захід і в майбутньому він можливо стане традиційним.

Варто додати, що захід, як кажуть оранізатори, відбудеться приблизно за пів години, компактно, весело, швидко і цікаво тому  не принесе нікому незручностей. А ще будуть присутні лікарі, які в разі чого допоможуть кожному.







На правах реклами