Ми у Facebook
08.08.2017, 14:27

Рівненські дзюдоїсти привезли з Великобританії вісім медалей Чемпіонату Європи [+Фото]

Три золота, два срібла та три бронзи вибороли дзюдоїсти Рівненщини у складі національної збірної на Чемпіонаті Європи з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Змагання пройшли з 1 по 7 серпня у місті Уолсолл (Великобританія). Участь в них взяли слабозорі дзюдоїсти з 25 країн Європи.
Так, золоті нагороди завоювали: Давид Хорава у ваговій категорії до 66 кг, Олександр Косінов - до 81 кг, Юлія Галінська - до 48 кг.

Володарями срібних медалей стали: Людмила Логацька - вагова категорія до 52 кг та чоловіча команда - Давид Хорава, Сергій Котенко, Олександр Косінов, Олександр Назаренко, Олександр Помінов та Олександр Шаблій.

Бронзові медалі вибороли - Сергій Котенко (вагова категорія до 73 кг) Олександр Назаренко (до 90 кг), жіноча команда (Юлія Галінська, Людмила Логацька).

Усі спортсмени є вихованцями Рівненського регіонального центру «Інваспорт» та спортивного клубу «Олімпійські надії». Тренує дзюдоїстів Михайло Романкевич.

До слова, у складі національної збірної команди України цього разу виступили десять спортсменів, дев’ять з яких – рівняни.







МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному змагалися дзюдоїсти зі всієї України

Рівнянка стала у Тернополі чемпіонкою України з дзюдо

Нагадаємо, нещодавно борці з Рівненщини вибороли призові місця на чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби серед кадетів.

Змагання проходили 27-31 липня у місті Сараєво (Боснія і Герцеговина).

Так, Владислав Кузько та Мирослав Солов’ян отримали срібні медалі у вагових категоріях 46 кг та 54 кг відповідно.

Спортсмени є вихованцями Костопільського обласного ліцею-інтернату спортивного профілю.

До змагань борців підготував тренер Дмитро Шевчук, який також є старшим тренером кадетської збірної України з греко-римської боротьби.

Раніше представниця Рівненщини Анастасія Турчин успішно виступила на Чемпіонаті Європи з дзюдо серед молоді. Рівнянка виборола найвищу нагороду – золоту медаль – у ваговій категорії 78 кілограм.

Континентальна першість із дзюдо серед спортсменів до 23 років відбувалася в Тель-Авіві (Ізраїль). Вихованка комунального закладу «Обласна школа вищої спортивної майстерності» Рівненської обласної ради Анастасія Турчин у фіналі здобула перемогу над російською спортсменкою Антоніною Шмельовою.





На правах реклами