Ми у Facebook
10.08.2017, 14:00

Колектив КОЛІФКС визначився з кандидатом в керівники ліцею

У вівторок, 9 серпня, відбулися збори колективу КЗ «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» (КОЛІФКС). Основне питання, яке розглядалося, – вибори керівника цього навчального закладу.
Збори відбулися за участі голови облради Миколи Драганчука та голови постійної комісії з питань гуманітарної політики Алли Черній

Кожен із трьох претендентів на посаду керівника КОЛІФКС розповів, що робитиме в разі його обрання. А щоб вибори були об'єктивними, голова обласної ради насамперед роз'яснив, як має проходити процедура голосування. Він відмітив, що хоча рішення колективу є рекомендаційним, проте дуже важливим.

Відповідно, голоси працівників закладу розподілилися наступним чином: 81 – за діючого керівника Дарію Таргоній, 6 - за Сергій Захожого та 1 – за Ніну Ткачук.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному педагоги вчилися впроваджувати олімпійську освіту в школі

У Рівному чиновники радилися щодо розвитку спорту в умовах децентралізації

- Якщо зміни в цьому закладі й будуть, то лише на краще. Адже обласна рада підтримуватиме ліцей-інтернат незалежно від того, хто його очолить. І надалі виховуйте чемпіонів, аби про їхні здобутки знали не тільки на Рівненщині, в Україні, а й усьому світі, - зазначив Микола Драганчук.

Нагадаємо, КЗ «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» - один із комунальних закладів, де термін дії контрактів керівників завершується і на наступній сесії облради 6 вересня депутати оберуть нового директора. Але перед тим, відповідно до Порядку забезпечення прозорої кадрової політики при підборі керівника комунального закладу, свій вибір на зборах мають зробити працівники.

Раніше, у вівторок, 8 серпня, в залі засідань виконавчого комітету Рівненської міської ради відбулась зустріч міського голови Рівного Володимира Хомка з переможцями та призерами ХХІІІ літніх Дефлімпійськіх ігор Катериною Шепелюк (тренер Михайло Романкевич) та Сергієм Фроловим (тренер Андрій Сікальський).





На правах реклами