Ми у Facebook
13.08.2017, 15:47

На Рівненщині почали навчати добровольців-пожежників

Навчають добровольців іноземці-фахівці.
На території аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Рівненській області розпочалися теоретичні та практичні заняття з групою 36-ти добровольців-вогнеборців, яких відібрали з трьох селищних рад Рівненської області, а саме: Рівненського району з сіл Велика Омеляна і Біла Криниця та села Бугрин Гощанського району.

Рівненщина: на пожежі врятували матір та сина



Варто додати, що це стартував вже другий етап з реалізації програми «Польська допомога» у проекті «Підтримка процесу організації українського рятувального волонтаріату з метою підвищення рівня безпеки місцевого населення Рівненщини. Проект співфінансований Міністерством закордонних справ Республіки Польща.



На першому етапі рівненські добровольці проходили дванадцятиденне навчання на базі навчального комплексу спілки Добровільної пожежної охорони біля міста Закопане, що у Польщі.

Подарунок на іменини: іноземець зламав ніс рівнянці й хотів затягти в машину (+ФОТО)



Добровольців навчатимуть фахівці пожежно-рятувальної справи з братньої Польщі. Зокрема добровольці прослухають теоретичний курс лекцій з будови пожежних автомобілів, тактико-технічних характеристик пожежно-рятувальної техніки і обладнання, домедичної та психологічної підготовки. Також буде і практичний курс, де у наближених до реальних умов відпрацьовуватимуться ввідні з гасіння умовної пожежі та ліквідації дорожньо-транспортної пригоди.

По завершенню навчання усі учасники отримують свідоцтва про закінчення курсів за вище вказаною програмою.

Про це повідомили з Головного управління ДСНС у Рівненській області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ