У Рівному набирають персонал для нового закладу
бариста - справжнього кавомана або кавоманку;
бармена - стильного, модного, який шаленіє від коктейлів;
кухаря - експерта української та європейської кухонь;
кальянщика - знавця гарного настрою;
офіціанта - галантного пана або панянку;
старшого офіціанта - впевненого господаря ситуації.
В новий нічний клуб Рівного шукають персонал
Зарплата за результатами співбесіди до 10 тис. грн.
Відкриваємо нові зали та новий проект ресторації. Заплановано навчання у найкращих експертів.
Резюме направляйте на електронку: yakki1@icloud.com.

Смачне на вечерю: печеня по-домашньому

Ця страва — справжня кулінарна класика, яка здатна створити атмосферу затишку навіть у будень. Готується просто, а смак — знайомий з дитинства.
переглядів: 141
Як приготувати ідеальне ризотто: ключові поради для ідеальної текстури

Ризотто — страва, яка на перший погляд здається простою, але насправді потребує точності та уважності. Один необережний крок — і замість ніжної кремової текстури ви отримаєте розварену кашу або пересушений рис. Втім, є простий спосіб, що допоможе уникнути помилки та досягти бажаного результату.
переглядів: 636
Мошки атакують: що робити, щоб уникнути укусів та алергії

Ось дочекалися тепла та плануємо купу справ з роботи та відпочинку на свіжому повітрі, на це сподіваються також і перші представники кровососів — мошки.
переглядів: 263
Догляд за молодими огірками: як поливати та чим підживити після сходів

Огірки — популярна овочева культура, яка потребує уважного догляду вже з перших днів після появи сходів. Правильне підживлення й догляд у цей період формують міцну основу для подальшого розвитку рослини, здорового цвітіння та високого врожаю.
переглядів: 792
Несподівані новини: астропрогноз на п'ятницю

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 23 травня.
переглядів: 370