Ми у Facebook
16.08.2017, 15:00

«Екстра Гроші» від «Київстар»: особливості використання послуги

Майже кожен із нас хоча б раз потрапляв у ситуацію, коли залишок коштів на мобільному рахунку не дозволяв здійснити важливий дзвінок, а можливості терміново поповнити баланс не було. Піклуючись про комфорт своїх абонентів, мобільний оператор «Київстар» запровадив послугу «Екстра Гроші».

Це можливість у будь-який момент поповнити бонусний рахунок, просто надіславши запит. Пропонуємо вашій увазі детальний огляд цієї послуги.

Підключення

Скористатися послугою «Екстра Гроші» дуже просто: для цього треба набрати на клавіатурі телефону код *117*1# або *117# та натиснути кнопку виклику. Після відправлення запиту система автоматично визначить та нарахує вам максимально можливу у вашому випадку суму коштів на бонусний рахунок. SMS-повідомлення з інформацією про нарахування позики надійде протягом кількох секунд. Якщо вам буде відмовлено у наданні позики, ви також отримаєте SMS-сповіщення.

Замовлення необхідної суми

На відміну від схожих пропозицій інших операторів, користуючись послугою «Екстра Гроші», ви можете обирати суму для замовлення. Просто наберіть код *117*X#, де X — бажана сума поповнення бонусного рахунку (15, 25, 40, 55, 75, 100, 150 або 250 грн) та натисніть кнопку виклику. Однак, зручніше всього скористатись коротким кодом *117*1#: після його введення та натискання кнопки виклику оператор нарахує вам максимально можливу у вашому випадку суму бонусних коштів.

Скільки коштів я зможу замовити?

Максимально доступна сума бонусного поповнення вираховується в залежності від декількох факторів: часу, що минув з моменту активації вашої SIM-картки, сумарних витрат за останні півроку, а також загальної вартості поповнень рахунку за останні 90 днів. Наприклад, замовити максимальну суму позики, що досягає 250 грн, можуть абоненти, що користуються своєю SIM-карткою не менше одного року, за останні 3 місяці поповнювали рахунок на загальну суму понад 800 грн, а за останні 6 місяців витратили на мобільний зв’язок не менше 1250 грн.

Переваги послуги

Нараховані гроші на замовлення ви можете використовувати на будь-які потреби: здійснення дзвінків, оплату мобільного інтернету, відправлення SMS-повідомлень, додаткові послуги тощо.

Окрім цього необхідно зазначити, що скористуватись послугою «Екстра Гроші» ви зможете не тільки знаходячись на території України, а також перебуваючи у роумінгу, що дуже зручно, тому що поповнити рахунок звичними способами (скретч-карткою або через термінал) за кордоном неможливо.

Автоекстрагроші

Введіть на клавіатурі телефону комбінацію *117*7# та натисніть кнопку виклику, щоб активувати функцію автоматичного нарахування бонусних коштів у випадку, коли ваш баланс складає менше ніж 1 грн.

Повернення коштів

Сума попереднього поповнення в рамках послуги «Екстра Гроші», а також плата за використання бонусних коштів (20% від нарахованої суми) буде знята з вашого основного рахунку одразу після поповнення. Якщо суми поповнення недостатньо, кошти будуть зніматися частинами, кратними 1 грн. При погашенні боргу на вашому рахунку буде залишатись не менше 1 грн.





На правах реклами