Ми у Facebook
18.08.2017, 16:28

Рівняни без прописки тепер теж можуть оформити субсидію

Для оформлення допомоги існують інші можливості.
Громадяни України, які не змогли оформити субсидію через відсутність так званої офіційної «прописки», мають можливість повторно звернутися до органів соціального захисту, оформивши договір оренди житла у довільній формі.

Важливо розуміти, що субсидія -оформлюється виключно на зареєстрованих у житловому приміщенні людей. Проте і ті, які не мають офіційної реєстрації, але сплачують комунальні послуги, можуть оформити допомогу від Уряду.

Якщо людина не змогла оформити субсидію через відсутність прописки в даному помешканні, але там проживає і сплачує рахунки за тепло, газ, світло й воду, держава забезпечила їй можливість скористатися безповоротною допомогою на підставі договору оренди житла. Уряд не визначив жорстких вимог до такого документу: договір не потрібно завіряти нотаріально, достатньо лише двох підписів - власника житла та орендаря.

З якими звірами можуть “боротися” рівненські рятувальники


Такий документ є офіційним підтвердженням права людини на субсидію і повинен братися до уваги місцевими органами соціального захисту населення на користь сім’ї.

Українцям прогнозують безкоштовний роумінг

Про це повідомляє Teplo.gov.ua. На цьому сайті ви можете знайти і примірник договору.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами