Ми у Facebook
20.08.2017, 17:00

Нахабні цигани, "медовий" шахрай та смердючі смітники. Підсумки тижня у Рівному (14 серпня - 20 серпня)

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини за тиждень.
Цей тиждень розпочався зі свята і закінчився празником.
Проте розваги і посиденьки не обійшлися без неприємних казусів. От наприклад: пішов чоловік у кіно - зламав ногу, хто винен - обговорювали в соцмережах та коментували в адміністрації кінотеатру:
Чому у рівненському кінотеатрі чоловік зламав ногу - коментар директора закладу



А от нова міська ДАБІ вже працює, і оперативно вирішує питання незаконного будівництва, принаймні реагує на запити рівнян:
Рівнянка підозрює, що в центрі міста знову розпочалося будівництво (+ФОТО)

Чому біля довгобуду у Рівному з'явився паркан?


Зниклу рівнянку, Людмилу Беседіну, досі не знвйшли. Хоча для пошуку застосовують найрізноманітнішу техніку. ЇЇ донька, вперто намагається не покидати віру в те, що найрідніша жива і знайдеться. Будемо сподіватись, що історія завершиться успіхом. Віри і наснаги родині Беседіних!



Далі поговоримо про "тріску в оці". До речі, вона далеко не одна.
Роми, цигани, циганчата - іменують їх по різному, але щоб таке вичворяти. Не має на них управи! Історія, що трапилась на тижні показово доводить, що з ними розмови даремні.

Хто ж очистить вулиці міста від сміття - дилема, санітарні установи між собою ділять смітники і вихваляються новими контейнерами, а містяни вперто чекають, коли гниль, поліетиленові пакети, пляшки і калюжі помиї зникнуть з під їхніх будинків.
Дивина. Тільки сміття вивезли, а смердіти стало ще більше. Питання: Чому не можна прибрати совісно?





Шахрайство. Як дістали ці псевдо продавці і кібер злочинці. Лізуть у всі дири, у всі шпарини. І от, свято Спаса, Маковія, пасічників - рівняни у пошуках якісного смачнючого меду, а тут завівся "медовий" шахрай. Купив меду, а він з антибіотиками.

А на завершення про приємне. Де відпочити на Рівненщині? Це питання мучило нас протягом усього літа і ми намагались підібрати для рівнян та гостей краю місця, де дійсно мальовничо і комфортно відпочивати, тож оцінюйте і коментуйте якщо ТУТ засмагали.



Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ