Ми у Facebook
21.08.2017, 11:20

Рівняни скаржаться на гори сміття (+ ВІДЕО)

Уривається терпець від гір сміття та смороду у дворах. Рівняни вже не вперше нарікають на погану роботу Санкому.
Рівнянин, Максим Безека на своїй сторінці у Фейсбук розмістив відео, де показано сміттєві баки у звичайних рівненських дворах.

Хлопець розповів, як відреагував Санком та які результати дало відео:




- Приїхали десь в районі 2-3 години ночі і цілу ніч прибирали сміття. Сьогодні зранку все чисто. Це і була реакція на відео, більше ніякої. Не вперше так - публікуємо фото, наступного дня все чисто. Можливо, завдяки відео системно будуть вивозити.



Чому склалася така ситуація, пояснив керівник цього комунального підприємства :

- Ми як вивозили сміття, так і вивозимо. Сміття багато, оскільки в наші контейнери також скидають сміття ЖКП, а також ОССБ, які не мають власних машин для вивозу сміття. Кількість сміття збільшується і через приватний сектор - в наші контейнери викидають гнилі овочі та фрукти. Це сезонне явище. Для підтверження наведу деякі цифри. В червні цього року ми вивезли 621 контейнерів сміття, також 100 контейнерів вивезло комунальне підприємство КАТП 1728. Загалом - це 721 контейнерів сміття. У липні ця кількість становить уже 986 контейнерів сміття. У серпні ця тенденція продовжується. Але наші працівники вивозять сміття, тому до свята точно скрізь буде чисто, - повідомив в.о директор ТзОВ "Санком" Микола Горбачук.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ