Ми у Facebook
22.08.2017, 16:41

На Рівненщині розбудовують нові школи

Усе в межах урядової програми «Нова українська школа».
Нині на Рівненщині працює вісім опорних шкіл, до складу яких входять 19 філій. До того ж, органи місцевого самоврядування ухвалили рішення щодо розширення опорної структури в Березнівському, Дубровицькому та Рівненському районах.

Новий освітній простір Рівненщини: яскраві барви та строкаті мурали (+ФОТО)

Бо, як наголосив на селекторній нараді з питань підготовки до нового навчального року Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, уряд сприятиме роботі в кількох напрямах: створення опорних шкіл, закупівля шкільних автобусів, зменшення черг у дошкільні навчальні заклади. Мета одна — рівний доступ усіх українців до якісної освіти.


На Рівненщині школярі підуть в розмальовані школи

— Завдяки реформі децентралізації суттєво зросли місцеві бюджети, а отже, і можливості громад на своїх територіях, — зазначив голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко. — Тож бюджетні кошти мають працювати на маленьких українці. Інвестиції в освіту — пріоритет у нашому краї, який традиційно б’є рекорди за рівнем народжуваності. До речі, вже цього року збільшимо кількість місць у дитсадках щонайменше на 800.

В області завершено реконструкцію дошкільного навчального закладу в селі Дубляни Демидівського району. До кінця року збудують дитячий садок в Обарові Рівненського району, завершать добудову до дошкільного закладу у селищі Гоща, реконструкцію нежитлового приміщення під дитсадок у Новому Корці Корецького району, реконструкцію з добудовою дитячого садка у селищі Радивилів.


Першого вересня дітей прийме нова школа в Горбакові Гощанського району. А вже до кінця року заплановано завершити будівельні роботи загальноосвітнього навчального закладу в Піскові Костопільського та реконструкцію школи в Корнині Рівненського району. Триває реконструкція школи в Степангороді Володимирецького району. Головний інвестор цих масштабних проектів — держава. - повідомляє «Урядовий кур'єр»

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами