Ми у Facebook
21.08.2017, 15:20

На Рівненщині школярі підуть в розмальовані школи

Школярі на Рівненщині зустрінуть шкільний вересень у яскравих розмальованих школах.
Головне завдання проекту новий освітній простір – здійснити будівельні роботи з реконструкції навчальних закладів, запровадити енергоефективні технології, створити яскравий дизайн у сучасній стилістиці (3D, мурали).



Крім цього, забезпечити школи сучасним обладнанням та програмним забезпеченням, швидким інтернетом, Wi-Fi, створити умови для інклюзивного навчання та безбар'єрного доступу для особливих дітей.



Григорій Таргонський зауважив, що навчальні заклади мають не лише забезпечити якісну освіту, але й зробити багатофункціональний та комфортний простір для учнів.



Всього на Рівненщині планується долучити до проекту 14 шкіл із різних районів. А першопрохідцями вже стали Пісківська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів Пісківської об’єднаної територіальної громади, Острозький НВК «Школа І – ІІІ ступенів – гімназія» Острозької міської ради та новозбудований Горбаківський НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Гощанського району. - повідомляє прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА.



Від знань до навичок. Навіщо українським дітям 12-річка?


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами