Ми у Facebook
23.08.2017, 11:18

Чи скасували документи відомій рівненській містобудівній компанії

Про це запитують рівняни.
Постійні читачі ОГО занепокоєні тим, що чули, буцімто скасували документи відомій містобудівній компанії “DBN”. Читачі попросили про роз’яснення, адже в будинках люди або купили квартири, або збиралися купити.

Кореспондент ОГО звернувся за коментарем до нового начальника міського управління ДАБІ:

- Про скасування містобудівних умов для містобудівної компанії “DBN” ми дізналися із повідомлення ЗМІ, офіційної інформації щодо цього ми ще не отримували, а тому конкретно нічого не можу вам сказати, - зазначає начальник міського управління ДАБІ Віталій Самчук.

Чи можна у Рівному заплатити за комунальні послуги без комісії

Як виявилося, цю новину повідомляє рівненське видання “Четверта влада”:

"«Четверта влада» звернулася із запитом до обласного ДАБІ. У відповіді сказано, що ДАБІ перевіряло містобудівні умови та обмеження забудови земельних ділянок за адресами Сковороди, 4; Небесної сотні, 66; Соборна, 289 і Соборна, 285. Там розташовані житлові комплекси «Шоколад», «Ріверсайд», «Erste «Haus» та «Флагман». «Четверта влада» звернулася із запитом до обласного ДАБІ. У відповіді сказано, що ДАБІ перевіряло містобудівні умови та обмеження забудови земельних ділянок за адресами Сковороди, 4; Небесної сотні, 66; Соборна, 289 і Соборна, 285. Там розташовані житлові комплекси «Шоколад», «Ріверсайд», «Erste «Haus» та «Флагман». ДАБІ повідомляє, що містобудівні умови та обмеження будівництв  видані з порушенням законодавства у сфері містобудівної діяльності. Усі вони були скасовані". 


Як рівнянам зателефонувати у дитячі поліклініки (+НОМЕРИ ТЕЛЕФОНІВ)


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами