Ми у Facebook
28.08.2017, 08:37

Хто з адвокатів на Рівненщині - найкращий

Це показало опитування.
У серпні аналітичний відділ благодійного фонду "Любіть Україну" (керівник Олександр Субот) провів дослідження, аби визначити кращих адвокатів Рівненщини.

Рівненський адвокат переміг у суді обласне БТІ

Дослідження провели у формі експертного опитування з жорстко заданою структурою. Респонденти - з числа адвокатів Рівненської області. Всього опитано 73 адвокати з Рівного, Дубна, Сарн, Костополя, Млинова. Похибка вибіркової сукупності не перевищує 1,5%.

У підсумку, перші 10 місць у рейтингу адвокатів Рівненської області розподілилися наступним чином:

Рівненщина: номер телефону безкоштовних адвокатів

1 місце: Павло Луцюк

2 місце: Володимир Гнатущенко, Світлана Сурікова (розділили 2-гу сходинку; набрали однакову кількість балів за оціночною системою, що застосовувалася в дослідженні)

3 місце: Володимир Цуняк

4 місце: Микола Бляшин

5 місце: Сергій Удовиченко

6 місце: Олена Курганська

7 місце: Михайло Давидюк, Віктор Ногачевський (розділили 7-ме місце; набрали однакову кількість балів за оціночною системою, що застосовувалася в дослідженні)

8 місце: Олександр Бражніков; Микола Луцюк, Сергій Шилан (розділили 8-ме місце; набрали однакову кількість балів за оціночною системою, що застосовувалася в дослідженні)

9 місце: Леся Бондарчук

10 місце: Тетяна Блащук; Руслан Камінський; Ярослава Орловська; Світлана Рудика (розділили 10-ту сходинку; набрали однакову кількість балів за оціночною системою, що застосовувалася в дослідженні).

Аналітичний відділ благодійного фонду "Любіть Україну" здійснює оцінювання фахівців, вивчення тенденцій та аналіз проблем у різних сферах соціально-економічного життя Рівненської області та України.

За повідомленням Олександра Субота, аналітичний відділ РОБФ "Любіть Україну"





На правах реклами