Ми у Facebook
29.08.2017, 14:11

Повний вперед: працюйте і розважайтесь на максимальній швидкості

Бажаєте отримати надійний та швидкий безлімітний інтернет за привабливою ціною? Скористайтесь пропозицією провайдера «Київстар», підключайтесь до найбільш зручного для вас тарифного плану та отримайте знижку 50% на абонплату.
5 переваг «Домашнього інтернету» від «Київстар»
- «Оптика в будинок». Застосування найбільш прогресивної технології «Оптика в будинок», що передбачає передачу сигналу через оптоволоконний кабель та забезпечує швидке і стабільне з’єднання.
- Висока швидкість. Швидкісний інтернет (до 300 Мбіт/сек. при прийомі та передачі даних) задовольнить потреби навіть найбільш вибагливих користувачів.
- «Домашнє ТБ». Після підключення інтернету від «Київстар» ви зможете замовити послугу «Домашнє ТБ», що дозволяє переглядати понад 100 ефірних телеканалів у цифровій та HD-якості на чотирьох екранах одночасно.
- Безкоштовне підключення. Ніяких прихованих платежів: ви сплачуєте лише вартість абонплати обраного тарифного плану.
- Знижка на абонплату. Підключайте «Домашній інтернет» прямо зараз та сплачуйте лише 50% вартості обраного тарифу протягом декількох наступних місяців.

Тарифні плани
Наразі популярний провайдер пропонує своїм абонентам три тарифні плани: «Безлім 50», «Безлім 100» та «Безлім 300», швидкість інтернету в яких досягає 50 Мбіт/сек., 100 Мбіт/сек. та 300 Мбіт/сек. відповідно.

Скориставшись вигідною акційною пропозицією, ви зможете сплачувати за користування планом «Безлім 300» усього 100 грн/міс. (рівно вдвічі менше реальної вартості), тобто стільки ж, скільки й за «Безлім 50»!

«Спробуйте ТБ»: 14 днів безкоштовного цифрового телебачення
Усі нові абоненти «Київстар» також мають змогу скористатися послугою «Спробуйте ТБ», що дозволяє переглядати десятки українських та закордонних телеканалів у цифровій та HD-якості, а також найкращі світові кінострічки з онлайн-бібліотеки на декількох екранах одночасно. Тестуйте телебачення від «Київстар» абсолютно безкоштовно протягом двох тижнів, а якщо воно цілком задовольнить ваші потреби, обирайте та підключайте бажаний пакет каналів в рамках послуги «Домашнє ТБ».





На правах реклами