Ми у Facebook
26.09.2017, 12:01

На Рівненщині чоловік, що порізав брата, за ґрати не сяде [+Фото]

У лютому цього року близько 10.00 години ранку у селі Цурків Здолбунівського району під час застілля брат ледь не зарізав брата.
Напередодні трагедії 41-річний Іван (усі імена змінені з етичних міркувань, - авт.) разом із 36-річним братом Петром зустріли свого родича Івана. Того дня Іван отримав зарплату і запросив товаришів у гості, "випити чарочку". Гостювали брати аж до наступного ранку.

А вранці посварилися. Під час конфлікту Іван дістав з куртки розкладного ножа і декілька разів вдарив молодшого брата.



Від ударів Петро впав, а потім піднявся, вийшов на вулицю і знепритомнів. У цей час поруч на возі їхав житель Цуркова, який і викликав швидку допомогу.

На суді Іван щиро розкаявся у тому, що накоїв. Петро пробачив брата і просив суд суворо його не карати.

Суд визнав Івана винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя - авт.), та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком 5 років.

Проте, на підставі ст.75 КК України (звільнення від відбування покарання з випробуванням - авт.) звільнив від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо він протягом 2 років не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обовязки.





На правах реклами