Ми у Facebook
28.09.2017, 13:19

У Рівному відбувся Кубок області з легкої атлетики серед спортсменів «Інваспорту»

З 23 по 24 вересня на рівненському стадіоні «Авангард» пройшли Кубок та першість Рівненської області з легкої атлетики. Змагання проводилися серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами слуху, вадами зору та вадами розумового та фізичного розвитку.
У Кубку та першості брали участь команди: Березнівського, Зарічненського, Костопільського, Здолбунівського, Млинівського, Рокитнівського, Сарненського районів, Клеванських шкіл-інтернатів для дітей з вадами зору та розумового і фізичного розвитку, Костопільської школи-інтернату для дітей з ураженнями опорно-рухового апарату, Острозької школи-інтернату для дітей з вадами слуху та міста Рівне, всього 106 учасників.

З вітальним словом перед учасниками даних змагань виступили заступник директора Рівненської обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів Рівненської обласної ради – Власик І.С. та головний суддя змагань -Трофимчук М.В.

Змагання проводились в особистому заліку, окремо по класам та по нозологіям, серед чоловіків та жінок, юнаків та дівчат 2003-2007 р.н.

Переглянути всіх переможців змагань.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Відома спортсменка може отримати квартиру в Рівному

На Рівненщині фінішувала обласна Спартакіада серед депутатів

Тим часом, 1 жовтня комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради запрошує рівнян та гостей міста взяти участь у Всесвітньому дні ходьби, який проводиться під егідою міжнародної організації TAFISA. Захід буде проходити на майдані Незалежності.

11:00 – реєстрація учасників;

12:00 – початок руху за маршрутом.

13:45 – фініш, та розіграш призів від спонсорів заходу, між учасниками, які пройшли маршрут.

Нагадаємо, на початку вересня у приміщенні регіонального центру «Інваспорт» міста Рівне на протязі двох днів відбулися ХХІІ спортивні ігри інвалідів Рівненщини. Понад дві сотні учасників із дванадцяти районів та міст області змагалися за головні нагороди турніру. Захід присвятили Дню фізичної культури і спорту.





На правах реклами