Ми у Facebook
30.09.2017, 11:14

ОДЕК виграв чергові два матчі на шляху до обласного чемпіонства [+Відео]

Лідер Чемпіонату області з футболу на протязі минулого тижня провів відразу два поєдинки. В першій грі оржівський ОДЕК в гостях упевнено обіграв одного з безпосередніх конкурентів – сарненський «Маяк». В іншому фаворити лише на останніх хвилинах у Гощі вирвали перемогу в середнячка ФК «АГАТ».
Перша ліга, 16 тур, 23 вересня, субота
“Колос” – “Случ” 1:2 (юнаки - 1:3)
24 вересня, неділя
“Сокіл” – “Ізотоп-РАЕС” 3:3 (0:2), ФК “АГАТ” – “Вілія” 3:2 (2:4), “Маяк” – ОДЕК 1:3 (1:0)
Перенесена гра 22 туру
ФК “Садове” – ФК “Рафалівка” 0:3 (0:8)
27 вересня, середа
ФК “Садове” – ФК “Малинськ” 1:8 (0:7)
Перенесена гра 14 туру
ФК “АГАТ” – ОДЕК 0:1


На другому місці у турнірній таблиці закріпився ФК «Малинськ», який розгромив у Садовому місцевий клуб. На руку малинським футболістам зіграли й очкові втрати безпосередніх конкурентів із сарненського «Маяка» та варашського «Ізотоп-РАЕС». Продовжив переслідування четвірки лідерів ФК «Рафалівка», який взяв планові очки у матчі проти ФК «Садове».























Друга ліга, 20 тур, 23 вересня, субота,
“Водник” – ФК “Костопіль” 4:0, “КамАЗ-Агро” – “Енергія” 1:1, “Експрес” – “Стир” +:-
24 вересня, неділя
“Сокіл” – ФК “Острог-Ак.” 1:2, “Калина” – “Коливань” 7:2, “Волинь-Цем.” – “Полісся” 0:2


Центральним матчем туру стало протистояння у Бугрині першої та другої команди Першості. Додаткову інтригу цьому протиборству вносила очна дуель двох кращих бомбардирів змагань – Михайла Цимбалюка з «Калини» та Миколи Попнюка з «Коливані».

Першими рахунок у матчі відкрили гості. На 11 хвилині другий голеадор Першості забив свій 21-й м’яч у нинішньому сезоні. Проте на один гол опонента Цимбалюк відповів відразу трьома – на 15, 17 та 29-й хвилинах. Під завісу першого тайму Попнюк відзначився ще раз, уперше в сезоні провівши м’яч з пенальті, проте рахунок став тільки 4:2, адже перед цим клеванські футболісти вразили власні ворота.

А от в другій половині матчу забивав тільки Михайло Цимбалюк, який зробив це тричі – на 47, 59 та 61 хвилинах та встановив остаточний рахунок у грі 7:2. Таким чином, в активі форварда «Калини» стало 34 точних удари (два з пенальті) і він збільшив відрив від нападника «Коливані» до 12 голів. Щодо бугринської команди, то вона піднялася в турнірній таблиці з другого на перше місце, маючи кращу різницю забитих – пропущених голів. Крім того, у «Калини» ще залишається матч у запасі.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На старті сезону таблицю футбольного Чемпіонату області очолив «Ізотоп»

ОДЕК захопив лідерство у футбольному Чемпіонаті Рівненщини

Чемпіонат області серед ветеранів, 12 тур, 23 вересня, субота

“Зеніт слави” – “Славія” 0:5, ФК “Дубно” – ФК “Клевань-Тинне” 3:4, ФК “Зоря” – “Автоленд” 1:0, “Полісся” – “Ізотоп” 0:0, “Горизонт” – “Ветеран” 4:0,
27 вересня, середа
ФК “Володимирець” – “Колос” 2:2












На правах реклами