Ми у Facebook
09.10.2017, 11:57

У Рівному варитимуть незвичайне пиво

Пивовари Father’s Brewery вирішили провести у Рівному надзвичайно цікавий захід - міжнародне колабораційне (спільне) варіння пива від Father's Brewery за ексклюзивним рецептом.


Ідея зварити пиво разом з'явилася, коли пивовари Father’s Brewery побували на пивоварні у відомого українця Олександра Лютого в Санкт-Петербурзі. Тоді ще не визначилися, яке це має бути пиво, але під час спілкування вже висловлювали деякі думки.



Тоді і домовилися, що таке спільне пивоваріння відбудеться у жовтні, а раптом з'ясувалося, що тижнем пізніше в Рівному відбудеться Міжнародний форум пивоварів і рестораторів «Пивоварня як успішний бізнес. Нові тенденції в крафтовому пивоварінні", на який з'їдуться ділиться досвідом всі кращі пивовари України! Тому було б неправильно не зробити колаборації під час такого цікавого заходу. Найвідоміші пивовари з радістю та захватом підтримали цю ідею і «закипіла» робота.



- Перш за все треба було визначитися з сортом пива. Всі одностайно погодилися, що це повинен бути щільний мілк стаут з лактозою і вівсянкою. Друге питання - метод варіння. Father’s Brewery працює на угорському обладнанні Zip Technologies, і тут за технологією не передбачено, щоб використовували відварний метод затирання. Однак запропоновано варити саме так, і це непросто, - говорить Павло Губко, головний пивовар Father’s Brewery. - Але в цьому і полягає суть колаборації, коли пивовари шукають нестандартні рішення. І третє: сировина повинна бути найкращою! Знову ж одностайно ми вирішили, що для цього сорту візьмемо тільки солод Weyermann (Німеччина). Основні питання вирішили, всі інші технічні моменти повинні вирішуватися під час варіння.




Варіння унікального пива відбудеться 20 жовтня з 9.30 до 18 години у гастропабі Father, що на вулиці Степана Бандери, 24а.



- Чекаю спілкування, обговорення та нових знайомств. Думаю, разом ми зваримо цікаве пиво, - запрошує на спільне варіння унікального пива Олександр Лютий, головний пивовар ресторану-пивоварні «Папаша Клаусс» і ТОВ «Глобал брю», ТМ Brew Division (Санкт Петербург, Росія).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ