Ми у Facebook
11.10.2017, 13:15

Як написати грантову заявку на проекти та конкурси Євросоюзу

Сьогодні у Рівному відбудеться тренінг від Представництва Європейського Союзу в Україні. Встигніть подати заявку на реєстрацію!
11 жовтня 2017 року о 16:00 Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує представників громадських організацій, бізнесменів, представників влади міста та Рівненської області, а також усіх зацікавлених до участі в тренінгу «Як написати грантову заявку на проекти та конкурси ЄС?».

Педагоги з Рівненщини мають шанс отримати премії від Верховної Ради

Під час заходу учасники дізнаються більше про грантові програми ЄС, їхні види, особливості написання грантових заявок тощо. Учасники зможуть не лише отримати джерела для пошуку необхідної інформації про гранти ЄС, але й також практичні поради від експертів щодо того:
•Як отримати грантову підтримку ЄС;
•Як підготувати успішну грантову заявку;
•Як працює грантове фінансування;
•Які є поточні програми та гранти ЄС, на які можна подати заявку.



Участь у заході безкоштовна та за попередньої реєстрації: http://bit.ly/grants-eu

Інформаційна кампанія «Будуймо Європу в Україні» - це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить по всій Україні.

Рівне може реалізувати проект, якого ще не існує в Україні

Мета кампанії – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. До участі у заходах в рамках інформаційної кампанії Представництва ЄС запрошуються усі охочі.

Рівнянам: Клуб ділових людей розігрує гранти для бізнесу

За детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, до Ольги Гуртовенко
, телефон +38(050)82 02 777, ogurtovenko@internews.ua або Ірини Широкової, +38(097)1772416, ishyrokova@internews.ua





На правах реклами