Ми у Facebook
19.10.2017, 13:00

ДТП у Харкові: подробиці моторошної аварії та відео моменту зіткнення

Загинуло 5 людей, ще шість перебувають у лікарні.
За інформацією харківської поліції, дві дівчини з числа постраждалих перебувають в реанімації у вкрай тяжкому стані. Лікарі борються за їхнє життя.

Серед постраждалих - вагітна. Як повідомила на своїй сторінці у Фейсбук голова Харківської обласної державної адміністрації Світлана Світлична, вагітність жінки збережено. Прогноз добрий.

Аварія сталася 18 жовтня о 20:45 на вулиці Сумській. Автомобіль Lexus проїхав на червоне світло і врізався в автомобіль VW Touareg. Внаслідок зіткнення Lexus відкинуло на тротуар, де люди чекали зеленого сигналу, щоби перейти вулицю.

Харківська поліція опублікувала список загиблих і постраждалих в ДТП.
"Встановлено особи 3 загиблих: Олександр Євтеєв (27 років), Ніна Кобисєва (28 років), Олена Умаєва. До лікарень доставлені: Олена Берченко (25 років), Юрій Неудачин (24 роки), Оксана Нестеренко", - йдеться у заяві відділу комунікації Нацполіції в Харківській області.

Жінку, яка перебувала за кермом Lexus вже затримали, додали в поліції.
За вчинення такого злочину передбачено позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

На Рівненщині у страшній аварії загинув чоловік і трирічна дівчинка [+Фото]

За інформацією Антона Геращенка, за кермом автомобіля Lexus була дівчина 1997 р. н. Як повідомляють місцеві ЗМІ, батько дівчини - місцевий бізнесмен. Очевидці стверджують, що винуватиця була в стані алкогольного сп'яніння, проте за попередньою інформацією, алкоголю у її крові не виявили.






На правах реклами