Ми у Facebook
23.10.2017, 16:50

Екстра-ліга. 6 тур. МФК «Кардинал-Рівне» - ІНБЕВ-НПУ. [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

Матч проти «ІнБев-НПУ» для рівненського «Кардинала» стане другим поспіль упродовж останніх п’яти днів. І якщо суперник мав час для повноцінного тренувального циклу і міг грунтовно підготуватися до поєдинку проти підопічних Піддубного, то останні лише у четвер грали з чинним чемпіоном «Продексімом».
Як відзначили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», перед стартом нинішнього сезону із назви житомирсько-київського клубу зникла абревіатура «Луганської телефонної компанії» - знайомі усім українським уболівальникам футзалу літери «ЛТК». А отже – й історія протистоянь «Кардинала-Рівне» із луганчанами, яка на рівні елітного дивізіону чемпіонату України тривала десять років – теж завершилася.

Втім, і з об’єднаною командою «Кардинал-Рівне» раніше вже також зустрічався. Чотири рази. У цих поєдинках команда Сергія Піддубного зазнала двох поразок та здобула дві перемоги. У сезоні 2015-2016 рівняни двічі поступилися супернику – 2:3 (вдома) та – 3:4 (на виїзді). У минулому чемпіонаті «зелено-жовті» святкували переконливу перемогу на виїзді – 7:2 та перемогли вдома – 4:3. Вирішальний гол у тій зустрічі Володимир Кручок забив за три хвилини до фінальної сирени.

До речі, саме об’єднана команда Житомира та Києва була головним суперником «Кардинала-Рівне» у боротьбі за путівку до плей-офф у минулому сезоні. Тоді переможцями спершу із очної, а потім і заочної битви – вийшли рівняни. Немає сумнівів, що і найближчий матч буде принциповим та сповненим емоцій.

Принциповості поєдинку безумовно додасть і те, що свого часу у складі наших суперників виступали нинішні гравці «Кардиналу-Рівне» Максим Мануйленко, Павло Концеба та Артем Фаренюк. Нині ж найнебезпечніший гравець об’єднаної команди Житомира та Києва – Віталій Дзюба, який влітку повернувся до команди після піврічної оренди до столичного «ХІТа». Він забив вже п’ять м’ячів у п’яти матчах.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» пропустив до «Фіналу чотирьох» «Локомотив»

До звітної зустрічі «Кардинал-Рівне» та «ІнБев-НПУ» підходять з ідентичними турнірними показниками – по 4 очки. Рівняни обіграли «Титан» та зіграли унічию із «Соколом». Команда Житомира та Києва – перемогла одеський «Епіцентр К Авангард» і вирвала нічию в Івано-Франківську у матчі проти «Урагана».

Обидві команди мають у своєму пасиві вже по три поразки у нинішньому чемпіонаті. «ІнБев» поступився «Продексіму», «Титану» та «Соколу». А «Кардинал-Рівне» - встиг програти «Енергії», «ХІТу» і «Продексіму».

«Кардинал-Рівне» - «ІнБев-НПУ»

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 6 тур

23 жовтня 2017 року, Рівне, ДЮСШ-4, 18:00

Арбітри: Олексій Фесенко (Харків), Орест Дуцяк (Дрогобич), Володимир Дзюра (Рівне)

Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Василь Кузьменко (Київ)







На правах реклами