Ми у Facebook
27.10.2017, 17:23

Олег Омельчук став третім у фіналі Кубка світу-2017 з кульової стрільби

Столиця Індії Делі продовжує приймати фінал Кубка світу-2017 з кульової та стендової стрільби. У третій день підсумкових змагань року на п'єдестал піднялися Павло Коростильов і його колега по збірній України рівняни Олег Омельчук.
У стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів Коростильов у четвер повторив юніорський рекорд світу (241,1 очка) і завоював срібло, а Омельчук, замкнувши призову трійку, виграв бронзову медаль.

Переміг у цій вправі японець Томоюкі Мацуда, який випередив Коростильова на 0,7 очка, встановивши новий світовий рекорд (241,8).

Крім того, 27 жовтня Олег Омельчук посперечається за нагороди у стрільбі з малокаліберного пістолета з 50 метрів. Нагадаємо, тренує спортсмена заслужений тренер України Бондар Сергій Павлович

Фінальні змагання Кубка світу пройдуть до 29 жовтня.

Раніше, на європейській першості з кульової стрільби (малокаліберна зброя), який відбувся в столиці Азербайджану місті Баку, українські спортсмени на старті також здобули дві медалі. Зокрема, рівненський стрілок Олег Омельчук у складі національної збірної посів друге місце у командних змаганнях у вправі МП-6.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський стрілок Омельчук здобув срібло Чемпіонату Європи

Юні рівняни оригінально налаштували Омельчука на Олімпіаду в Ріо

Тим часом, 14-15 жовтня, у місті Луцьк відбувся Відкритий чемпіонат Волинської області зі стрільби кульової серед спортсменів з вадами слуху. Участь приймали сімнадцять спортсменів у вправах стрільби з пістолета та гвинтівки.

У вправі пневматичний пістолет серед жінок перемогу виборола рівнянка Валентина Пилипака з результатом майстра спорту України. Друге місце посіла Наталія Димитрашко, м. Луцьк, бронзу отримала Валентина Микосянчик, м. Рівне.

У вправі пневматичний пістолет серед чоловіків перспективний рівненський стрілець Дмитро Стаднік зайняв шосте місце.

Готував спортсменів до змагань тренер регіонального центру “Інваспорт”- Філіпюк Олександр Степанович.





На правах реклами