Дієтичний та корисний гарбуз: що приготувати? (+РЕЦЕПТИ)
сир : 250 г
яйце: 1 шт.
м’якоть гарбуза: 200 г
сіль, перець за смаком
борошно: 100 г
Приготування:
Сир розтерти з яйцем, посолити і поперчити. Гарбуз дрібно нарізати і запекти в духовці до м’якості або зварити. Розім’яти в пюре. Поєднати гарбуз із сиром. Додати в суміш борошно, замісити тісто. Сформувати з нього “ковбаску”, нарізати її на шматочки. Відварити в киплячій воді 5 хв. Подавати з маслом та сметаною.
Гарбузова запіканка – смачні та легкі рецепти
Гарбузові котлети з фаршем
гарбуз середній: 1 шт.
фарш мішаний (свинина і яловичина): 400 г
молоко: 1 склянка
крупа манна: 1/2 склянки
цибуля: 1 шт.
яйця: 2 шт.
цукор: 2 ст. ложки
сіль, перець, панірувальні сухарі
Приготування:
Гарбуз почистити від шкірки і насіння, потерти на тертці. Посолити, викласти у сковорідку з розігрітою олією і протушкувати на середньому вогні до готовності. Додати цукор, влити молоко і поступово додавати манну крупу, постійно помішуючи, щоб не утворювалось грудочок. Коли манка буде готова, зняти сковорідку з вогню і залишити, щоб маса охолола.
Цибулю подрібнити, обсмажити до золотистого кольору, додати фарш і обсмажувати, постійно помішуючи, до готовності. Залишити, щоб начинка охолола. До охолодженої гарбузової маси додати збиті яйця і ретельно перемішати. Сформувати з маси палянички, викласти на них фарш і сформувати котлети. Обваляти котлети у панірувальних сухарях й обсмажити у невеликій кількості рослинної олії. Подавати котлети гарячими, виклавши їх на листя салату і поливши сметаною.
Рецепт на Хеловін і не тільки: гарбузові смаколики
Оладки гарбузові з сосисками
Гарбуз - 240 г
Сосиски (сардельки або варена ковбаса) - 100 г
Яйце - 2 шт
Борошно — 1 столова ложка
Масло вершкове та олія для смаження - по 15 г
Сіль, спеції та зелень за смаком.
Приготування:
Гарбуз чистимо від шкірки та насіння, тремо на буряковій тертці. Сосиски або ковбасу теж можна потерти або просто подрібнити ножем. Сирі жовтки розтираємо з вершковим маслом чи олією, змішуємо з гарбузом та ковбасою, додаємо борошно та сіль, персимо за смаком, Усе старанно розмішуємо. Ложкою викладаємо на пательню, як оладки, смажимо з двох боків. Подаємо гарячими, можна з томатним або часниковим соусом.
Готуємо ароматні гарбузові млинці на сніданок [+Фото]
Джерела:
http://patelnya.com.ua, газета "ОГО".

Як зберегти свіжість хліба надовго

Свіжоспечений хліб із рум’яною скоринкою та ніжною, м’якою м’якушкою — справжня гастрономічна розкіш. Білий, житній чи зерновий — кожен має своїх поціновувачів. Та скільки разів ми стикалися з розчаруванням, коли вже наступного дня хліб ставав твердим і сухим?
переглядів: 183
П’ять простих налаштувань, які допоможуть смартфону працювати довше

Ми живемо в епоху, коли смартфон — не просто засіб зв’язку, а особистий помічник, навігатор, розважальний центр і навіть кишеньковий офіс.
переглядів: 195
Як розписати писанку: інструменти, техніка, орнамент

Розпис писанки — це не просто творчий процес. Це глибоке занурення у власне "я", спосіб осмислення світу і форма збереження культурної спадщини. Писанка — це не лише великодній символ, а живий код української нації, в якому переплітаються естетика, духовність і історична пам’ять.
переглядів: 201
Компенсація для роботодавців: як отримати підтримку за працевлаштування молоді

Роботодавці в Україні мають можливість отримати фінансову компенсацію за працевлаштування молодих фахівців. Про це повідомляє Державна служба зайнятості. Ініціатива спрямована на підтримку бізнесу та створення додаткових можливостей для молоді, яка лише починає свій професійний шлях.
переглядів: 212
Як перевірити масло вдома: кілька простих рецептів

Вершкове масло — постійний гість на кухні багатьох українських родин. Його цінують не лише за універсальність у приготуванні страв, а й за поживні властивості.
переглядів: 148