Ми у Facebook
21.10.2016, 07:00

Готуємо ароматні гарбузові млинці на сніданок [+Фото]

Гарбузові млинці або панкейки - по-справжньому осіння страва, яка не тільки гарно виглядає, а й дуже подобається дітлахам. Приготувати такий солодкий гарбузовий сніданок не тяжко. Для цього пропонуємо скористатися покроковим фоторецептом.
Необхідні інгредієнти:

200 г гарбузового пюре
1 яйця
200 г борошна
4 ст.л. цукру
40 гр вершкового масла
200 мл молока
10 г розпушувача.

Приготування:
Для початку готуємо гарбузове пюре: гарбуз ріжемо на невеличкі шматки і запікаємо в духовці до м'якості при темп. 180-200 градусів.
Готовий гарбуз подрібніть в блендері.



Окремо збийте яйця з цукром. Яєчну масу і вершкове масло додайте до гарбуза, все збийте.



Потім додайте молоко і борошно, змішане з розпушувачем. Все ретельно перемішайте. Тісто має бути трохи густіше, ніж на млинці.



Смажити гарбузові млинці краще на сухій сковороді з антипригарним покриттям. Якщо такої немає, можна і на звичайній, додаючи зовсім трошки олії. Смажаться такі млинці дуже швидко, а подавати їх можна з медом, улюбленим варенням, шоколадом чи згущеним молоком.



Смачного!

Статті до теми:

Як приготувати смачну та корисну гарбузову кашу

Рецепт на Хеловін і не тільки: гарбузові смаколики





На правах реклами