Ми у Facebook
29.10.2017, 12:41

“Щасливчиків” побільшає: у ЖК “На Щасливому” ввели в експлуатацію новий будинок

Життя у великих та шумних містах сьогодні вже не в тренді – все більше людей тяжіє до чистого повітря, тривалих прогулянок на природі. У той же час сучасна людина не може відмовитися від усіх переваг проживання в місті.
Саме тому ЖК “На Щасливому” обрав кардинально інший шлях – комфортне житло з чудовими краєвидами на блакитне озеро та фруктовий сад.



У житловому комплексі “На Щасливому” нещодавно ввели в експлуатацію двадцять перший будинок. Всього споруджено аж 23 будинки!!! Для такого невеликого міста, як Рівне, це звучить дійсно неймовірно! Забудовники пишаються такими досягненнями, адже це означає, що ЖК “На Щасливому” люблять та йому довіряють.

Улюбленим житловий комплекс став невипадково, адже подібного в Рівному ви точно не знайдете: тут збудували ціле житлове містечко. До послуг мешканців міні-парки та квітучі скверики, дитячі ігрові майданчики та навіть величезний парк з альтанками та мангалами, а власники автівок залишаться задоволеними достатньою кількістю паркувальних місць.



Якщо ви любите воду, то кращого місця, ніж ЖК "На Щасливому" для життя вам не знайти, адже з вікон квартир відкривається мальовниче Басівкутське озеро, а на території комплексу встановлений штучний водограй. До речі, цей водограй став справжньою родзинкою всього комплексу: біля нього не лише фотографуються, але й призначають побачення, а ще приходять, щоб просто порелаксувати.



Нещодавно до окрас житлового комплексу додали й каплицю Покрови Божої Матері. Діва Марія допоможе всім, хто до неї звертається, та захистить мешканців навколишніх будинків від усього лихого.



Що вже говорити про квартири! Сім'я, яка обере для себе таке житло в новому будинку, отримає просторе сонячне приміщення з неймовірними краєвидами. І це не просто слова. Враховуючи всі побажання клієнтів, квартири в новому будинку стали більшими, за рахунок цього в однокімнатних квартирах є кухні-вітальні та гардеробні приміщення, відділені від коридору. Оновлена квадратура квартир для однокімнатних квартир становить від 40 до 46, для двокімнатних – 61 і трикімнатних – 82-86 квадратних метрів. Кожне з помешкань, незалежно від кількості квартир та поверху, може похвалитися інсоляцією. Тобто, в кожне помешкання точно потрапляє сонячне світло, залежно від пори дня: комусь – до обіду, а комусь – опісля. Щодо сусідів, то на кожному поверсі їх буде по чотири (п'ять квартир на поверсі).

Особливо житловий комплекс “На Щасливому” люблять молоді сім'ї, адже тут є великі захищені ігрові майданчики, зроблені таким чином, щоб дитина не вибігала на проїжджу частину. А ще власникам квартир з маленькими дітками надзвичайно пощастило – вже в наступному році розпочнеться масштабне будівництво повноцінного дитячого садочка. Наразі дітлахи радо відвідують місцевий міні-садочок "Щасливчик".

Житловий комплекс робить усе, аби всі його мешканці почували себе в безпеці. У новому будинку, так само як і по всій території житлового комплексу, облаштоване відеоспостереження. Камери виводять зображення на пульт охорони з усієї прибудинкової території, дитячих майданчиків та входів у під’їзди.




Квартир у новому восьмиповерховому будинку всього 160, тому й не дивно, що їх розмітають як гарячі пиріжки. Тож, якщо хочете стати наступним “щасливчиком”, варто поквапитися. Попередній будинок майже заповнений.

Якщо вас не переконали всі зручності та краса нового комплексу, то точно переконає ціна. Тим більше, що в новому будинку квартири стали ще доступнішими – ціни знизились майже на 15%. Крім того, тепер для охочих придбати квартиру в ЖК "На Щасливому" державний "ПриватБанк" пропонує ексклюзивну програму кредитування із дуже вигідними умовами. Зокрема, мінімальним першим внеском – 25%. Як зазначають забудовники комплексу "На Щасливому", це єдина кредитна лінія, де не вимагають 50-60% перший платіж. Термін кредитування – від 10 років під 17,9% річних без комісій та переплат. А спеціалісти центру продажу ЖК "На Щасливому" за кілька годин оформлять весь необхідний пакет документів на вашу нову квартиру.



Вже споруджені 23 будинки житлового комплексу "На Щасливому" і більше 1500 щасливих сімей – це продовження історії добробуту, комфортного життя та здійснення мрій про власне сучасне житло поряд з природою. Але забудовники не збираються зупинятися на досягнутому, тому ваш шматочок щастя ще чекає на вас у ЖК "На Щасливому"!


Центр продажу: м. Рівне, вул. Лермонтова, 4-а. Тел. 097-30-29-600, 098-83-22-840.
Наш сайт: http://newcitydom.com/






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ