Ми у Facebook
08.11.2017, 14:37

Олега Ляшка перевірять через півмільйонний виграш

Олег Ляшко. Фото з: pravda.com.ua

Лідеру Радикальної партії підвезло.
Нацагенство з питань запобігання корупції перевірить лотерейний виграш у понад 500 тисяч гривень нардепа та лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка наступного року, під час перевірки декларацій за 2017 рік.

Верховна Рада України підтримала кіно

Про це йдеться у відповіді НАЗК на запит "Української правди".

Згідно із 48 статтею Закону Україну "Про запобігання корупції", лотерейні виграші на суму понад 50 прожиткових мінімумів, повідомлення про які Ляшко подав до Єдиного державного реєстру декларацій 24 жовтня, перевірять під час повної перевірки щорічної декларацій за 2017 рік.

Генпрокурор Юрій Луценко обіцяє довести, хто фінансує мітинг під Верховною Радою


"Разом з тим, зважаючи на обмеження, встановлені статтею 23 Закону щодо одержання подарунків відповідно до статей 251, 255 кодексу України про адміністративні правопорушення та статей 12-13 Закону Національне агентство проводить збір фактичних даних, на основі яких буде встановлено наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, пов'язаного з корупцією", - зазначено у відповіді НАЗК.

Прес-служба Олега Ляшка, як повідомляє Українська правда, не відреагувала на численні звернення щодо півмільйонного виграшу нардепа.

Нещодавно, 24 жовтня, лідер "Радикальної партії", нардеп Олег Ляшко задекларував виграш в Українській національній лотереї загальною сумою в 571,045 гривень.

В представництві Української національної лотереї відмовились коментувати виграші Ляшка чи інших гравців, заявивши, що це конфіденційна інформація.

За повідомленням "Української партії".

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами