Ми у Facebook
11.11.2017, 10:00

Сьогодні у Рівному фешен подія року

Модні покази колекцій осінь-зима вперше відбудуться у виставковій залі МБК.
Вже цієї суботи 11 листопада у Рівному пройде XVI сезон FASHION TIME.З новинками цього модного сезону рівнян знайомитимуть як уже відомі модній публіці місцеві дизайнери, так і гуру української моди.

[/url=http://ogo.ua/articles/view/2017-11-10/90255.html]http://ogo.ua/articles/view/2017-11-10/90255.html[/url]

На XVI FASHION TIME зі своїми колекціями на подіум вийде чимало дизайнерів-дебютантів. Також дебютуватимуть і всесвітньо відомі торгові марки. Вперше у FASHION TIME з колекцією модних аксесуарів візьме участь молода дизайнерка Ольга Пашинська. Ще одна дебютантка головного подіуму Рівного – Дипломант ІІІ Конкурсу молодих дизайнерів 1Look Валентина Нетрусова. Також Перша модна подія познайомить рівнян з дизайнеркою Катериною Гончарук. Вона покаже ніжну і дуже жіночку колекцію свого бренду «Boudoir». Серед дебютантів бутік “CREATIVE” ITALY – новий італійського бренд OBLIQUE CREATIONS.

Маестро української моди Андре Тан представить рівненським модницям і модникам дві колекції – жіночу та чоловічу. Знана у Рівному дизайнера Зоя Романова продемонструє поціновувачам всього українського актуальну автентику та стилізований вишиваний одяг. Ще одна відома рівненська дизайнерка Любов Шипукова, без якої не проходив практично жоден FASHION TIME, покаже свою нову колекцію. З новою колекцією святкового одягу для дітей вийде на подіум ще одна рівненська дизайнера, Дипломант ІІ Конкурсу молодих дизайнерів 1Look Юлія Ковальчук. Торгова марка Колібрі KIDS традиційно представить нову колекцію дитячого одягу. Свою дитячу колекцію продемонструє ПАРА SOLO. Колекцію стильних окулярів для дітей та дорослих представить ВАША ОПТИКА.

На можний подіум вийдуть для презентації нового Проекту від ARTmodels® вихованки Школи шляхетних дівчат, які будуть вбрані у сукні дизайнера святкового дитячого одягу рівненської дизайнерки Тані Блажкової.

На гостей у залі чекатиме чимало приємних сюрпризів: подарункові сертифікати від CREATIVE, ВАША ОПТИКА, a.TaN by Andre TAN, розіграш подарунків від модного глянцю ALSM, подарункові сертифікати від партнерів на загальну суму 1500 грн. Це ще один привід придбати квитки на XVI FASHION TIME.

Абсолютно безкоштовно для усіх відвідувачів в рамках Першої у Рівному модної події у холі Міського Будинку культури працюватиме Активний шоу-рум. Найрізноманітніші майстер-класи, ексклюзивний показ колекції новорічних костюмів, поради стиліста – лекція Катерини Гончарук від «ВOUDOIR», майстер-клас від «GENTLEMEN’S CLUB», дегустація від магазину WINE TIME.

А також презентація Благодійного проекту «Життя дитини – серцебиття твоєї країни» разом з вихованцями Школи ARTmodels®. Долучитися до цієї Благодійної ініціативи зможуть усі охочі.

Отож, шоу-рум у холі Міського Будинку культури розпочне свою роботу о 17:00, вхід безкоштовний.





На правах реклами