Ми у Facebook
21.11.2017, 12:36

Бутік № 1 «EXCLUSIVE SHOP»: все необхідне для нарощення нігтів

Жінка має бути красивою. Це її призначення і, безперечно, обовʼязок. Не викликає сумніву думка про те, що краса жінки – в її руках, адже гарні, доглянуті ручки та ніжки завжди привертають увагу чоловіків.
Сучасні технології в nail-індустрії дозволяють нігтикам виглядати на всі 100%, навіть, якщо перед тим довелося виконувати рутинну хатню роботу (готувати, мити посуд, прибирати).

Більшість красунь через постійну зайнятість не мають багато вільного часу, тому вони вибирають гелеві нігті, адже такий манікюр на 3-4 тижні дозволить позбутися необхідності відвідувати манікюрний салон. Це економить не лише час, а й кошти. А гарний манікюр та педикюр зробить жінку впевненою у собі у будь-якій ситуації.

EXCLUSIVE МАТЕРІАЛИ ДЛЯ НАРОЩУВАННЯ НІГТІВ є в нещодавно відкритому Бутіку № 1 (у старому переході, біля пам’ятника Марії Несвицькій). Придбати тут можна все, що потрібно для майстрів манікюрно-педикюрної справи:

- манікюрне обладнання: стерилізатори, фрезери, сухожари, витяжки, лампи;
- гелі для нарощення;
- гель-лаки, гель-фарби;
- усе для дизайну нігтів: глітери, бульонки, втирки;
- усе для стемпінгу та омбре;
- кісточки, дотси.





А з нагоди відкриття Бутіка №1 ті, хто придбали товар на суму від 100грн, отримували подарунки. Неочікувано і приємно знаходили у сувенірній цукерочці, наприклад, гель-лак.





У бутіку № 1 ви можете придбати якісну продукцію відомих компаній, таких як «Kodi», «Nice collection, «NUB» та ін.

«NICE for you professional» урізноманітнить будь-яку колекцію власною системою гель-лакового покриття, починаючи від основної палітри до модних «спецефектів» - кошаче око, «термо», металік, вітраж, хамелеон, а також акварельні гель-лаки.

Улюблений френч існує в палітрі 7 кольорів! Окремо в «Nice collection» є серія «Coll NICE» із 136 кольорів.

Дібрати можна і потрібні супутні товари цієї ж марки: рідину 3 в 1 (для обезжирювання, зняття липкості та дегідратації), рідину для зняття гель-лаків, різні стрази, пилочки, бафи, гель-фарби, гелі для нарощування, дзеркальні пігменти, і навіть масло для кутикули.



Варто уваги те, що в бутіках «EXCLUSIVE SHOP «на висоті» асортимент гель-лаків. Тут великий вибір гель-лаків «Kodi», які вже давно полюбили майстри манікюру, адже вони багато років прикрашають нігті красунь і мають ряд переваг як в «носінні», так і в роботі майстра:

- запаху немає;
- гарно «носяться» від 3-х тижнів і не зколюються;
- ціна дуже демократична, враховуючи їх високу якість;
- не згущуються протягом терміну придатності;
- висихають навіть при сушці в LED-лампі і досить легко знімаються.

Палітра лаків даної марки налічує більше 250 відтінків, досить оригінальна серія «кошаче око» з 3D ефектом, «місячне світло», термолаки, які змінюють колір під впливом низьких температур та сонячних променів.



Творці сфери краси і дизайну нігтів також можуть поєднувати гель-лаки «Kodi» з продукцією інших компаній при нанесенні малюнків і декору.

Професіонали знають, що «Kodi» являється стійким гель-лаком, не містить шкідливих речовин і не викликає алергічних реакцій, оскільки покриття виготовляється зі смоли природного походження, яку навіть в кулінарії використовують. Також приємний момент - відсутність запаху. Окрім гель-лаків у «Kodi» можна вибрати інші необхідні для манікюру речі: фрешери, праймери, кисті, бафи і ін.

Гель-лаки «NUB» - це прорив в сфері б’юті-індустрії, їх переваги:
- можливість нанесення лаків всього «в один шар» завдяки насиченій пігментації і таким чином економія розходу лаків;
- разом з каучуковою базою носіння лаків до 5 тижнів;
- ідеальне суміщення лаків між собою, ними малюють та створюють дизайни;
- Час процедури нанесення зменшується в два рази!

В інстаграмі дівчата також виділяють особливості гель-лаків бренду «NUB»: суперстійка каучукова база, яскраві кольори, з якими приємно працювати, ідеальне покриття навіть дуже світлими відтінками, зручні та комфортні у використанні.

Колекція «NUB» - це основа в роботі майстра манікюру і феєрверк для дизайну красивих нігтів.

Вирішуйте самі, що обрати – від необхідного і до неймовірного: підготовлювач для підсушування нігтьової пластини перед нанесенням лаків; засіб для відновлення нігтів з кератином; засіб для високоякісного видалення кутикули; ідеальна основа під лак; експрес-сушка для манікюру і засіб для укріплення нігтів; засоби для ефектів – спеціальний лак для матового ефекту, закріплювач для лаку з ефектом сяяння, новинка – засіб з ефектом «фотошопу» для усунення різних нерівностей чи дефектів.

Є також чудовий засіб «два в одному»: його можна використати як топ і як базу, а ще він надасть глянцевості та довговічності манікюру і, звичайно, економії.

Також «NUB» здивує лінією аксесуарів і новинок. Наприклад, колекцією лак-гелей UNICORN, що сохнуть без лампи.

Більше ознайомитись з пропозиціями «Exclusive Shop» можна тут: https://www.instagram.com/exclusive2164/

Адреси бутіків «Exclusive Shop» у м. Рівне:
Бутік № 127 у ТРЦ «Центральний» (підземний перехід біля готелю «Україна»)
Бутік № 1 у ТРЦ «Театральний» (у старому переході, біля пам’ятника Марії Несвицькій)
Тел.: (097)135-13-19





На правах реклами