Ми у Facebook
22.11.2017, 17:17

Естафету спортзаходу «Ти зможеш, якщо зміг я!» підхопила Здолбунівщина

Вже майже місяць в Рівненській області тривають Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!». Черговими естафету таких змагань прийняли діти з Мізоцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І - ІІ ступенів, що в Здолбунівському районі.
Для того щоб визначити найкращих, вихованці спеціальних навчальних закладів організовуються в команди по шість чоловік і змагаються між собою в спортивних естафетах. На кожному новому старті вони використовують різноманітний спортивний інвентар.

Цього разу для того щоб успішно виступити в загальному підсумку, дітям необхідно було продемонструвати свої навички у флорболі, баскетболі, волейболі та дартсі.

Всі без винятку команди дуже відповідально підійшли до виконання естафет. Вболівальники, які прийшли підтримати своїх друзів та однокласників, гучно скандували назви команд та імена їх учасників, які в той момент виконували завдання. Окрім учнів, вчителі також підтримували колективи. Вони стали частиною цього маленького свята і вболівали разом зі своїми вихованцями.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненську легкоатлетку Ольгу Земляк не пустили на Чемпіонат світу

Ольга Земляк здобула бронзу на римському етапі «Діамантової ліги»

Окрім спортивних активностей організатори підбили підсумки конкурсу, в якому змагалися місцеві любителі образотворчого мистецтва. За його правилами всі конкурсанти готували малюнки, в яких було відображено спортивне життя і активне дозвілля. Роботи Пась Анастасії, Семенчука Богдана та Новицького Михайла були визнані найкращими, за що всі переможці отримали призи і нагороди від «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Команди ж, які зуміли посісти призові місця в загальному заліку були відзначені призами від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Також в рамках заходу «Ти зможеш, якщо зміг я!» школі був переданий комплект спортивної форми від Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».





На правах реклами