Ми у Facebook
25.11.2017, 12:00

Екстра-ліга. 11 тур. «Титан» - МФК «Кардинал-Рівне». [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

Три нічиї у трьох попередніх матчах. Такою є статистика зустрічей «Кардинала-Рівне» і «Титана» на майданчику команди із Покровського. Такий цікавий паритет суперники спробують порушити найближчої суботи у принциповому поєдинку чергового туру футзальної Екстра-ліги.
До слова, звітна зустріч відбудеться не у Покровському, де в місцевому залі розпочався капітальний ремонт, а у Запоріжжі.

Як відзначили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», у Рівному матчі між «зелено-жовтими» і гостями із Покровського мають абсолютно безкомпромісний характер. При чому, у кожному з поєдинків було забито не менше п’яти голів. Два роки тому «Кардинал-Рівне» впевнено обіграв «Титан» - 6:1. У чемпіонаті 2015-2016 перемогу святкували вже гості. Команда з Покровського обіграла рівнян на їхньому майданчику з рахунком – 4:1.

У минулому сезоні – знову переміг «Кардинал-Рівне» - 3:2. Тоді цей успіх допоміг команді Сергія Піддубного вскочити до останнього вагону потяга під назвою «плей-офф чемпіонату Екстра-ліги».

І, нарешті, вже на старті нинішнього чемпіонату наша команда впевнено обіграла «Титан» у Рівному – 5:1. Забитими м’ячами у цьому поєдинку відзначилися Артем Фаренюк (двічі), Максим Мануйленко, Павло Концеба та Богдан Новак.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

Загалом історія протистоянь «Кардинала-Рівне» і «Титана» налічує вже сім офіційних поєдинків. Адже команда із Покровського проводить в еліті українського футзалу усього четвертий сезон. У попередніх зустрічах проти «Титана» рівняни здобули три перемоги, тричі зіграли внічию (усі три рази – на виїзді) та одного разу програли. Різниця забитих та пропущених м’ячів в очних протистояннях – 23:16 на користь «Кардинала-Рівне».

Щодо неофіційних поєдинків, то влітку «Кардинал-Рівне» і «Титан» зустрічалися також на товариському передсезонному турнірі «Кубок Свободи», що проходив у Хмельницькому. Тоді рівняни, двічі поступаючись по ходу матчу, зуміли вирвати перемогу – 4:3. Голи у складі нашої команди забивали Артем Фаренюк (двічі), Антон Клушин та Сергій Піддубний.

«Титан» - «Кардинал-Рівне»

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 11 тур

25 листопада 2017 року, Запоріжжя, ПС "Запоріжалюмінбуд", 13:00

Арбітри: Максим Чубінський (Київ), Олександр Білащенко (Чернігів)

Третій арбітр: І. Андрєєв (Дніпро)

Хронометрист: Володимир Беляєв (Запоріжжя)

Спостерігач арбітражу: Олександр Король (Донецьк)








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ