Ми у Facebook
26.11.2017, 17:19

ДТП, шоу та страшна пожежа. Підсумки тижня на Рівненщині (+ФОТО, ВІДЕО)

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини 20-26 листопада.
Цього тижня увага читачів була прикута до таких новин:

Транспорт Рівного. ДТП.
Сумно коли стрічка новин переповнена звістками про трагедії та тиждень, що минає не порадував відсутністю аварій і пожеж. Маршрутки ж у місті це окрема тема - повсякчас на них нарікають. Нещодавно поліцейським зателефонував рівнянин, який на вулиці Льонокомбінатківський, сідаючи в маршрутне таксі помітив відсутність 2-х болтів кріплення лівого переднього колеса - безвідповідальність.



А траса Київ-Чоп останнім часом взагалі стала зірковою для ДТП.21 листопада, на Михайла, близько 11 години в селі Зелений Гай Дубенського району сталася смертельна аварія за участі двох автомобілів.



Сьогодні ж рівнян приголомшила звістка про страшну пожежу у селищі Рокитне, адже загинуло двоє малолітніх дітей. Деталі за посиланням.





Не обійшлося й без конфузів цього тижня. Туманна була не лише погода, а й розум у деяких громадян. Рівнянин після святкування свого дня народження переплутав квартири і почав дебоширити, довелось викликати поліцію.



Продовжуючи тему епатажу, нагадаємо про телешоу у яких беруть участь рівнянки. Олеся Прит продовжує підкорювати подіум на шоу "Модель XL" і успішно, дівчина вміє дивувати вишуканими образами та елегантністю.



А Тетяна Вольнова гостро відреагувала на вихід відомого телешоу зі своєю участю. В соцмережі Фейсбук вона обурливо висловилась в сторону телешоу "Битва екстрасенсів".



Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами