Ми у Facebook
02.12.2017, 20:00

Рівненський «Верес» утретє у сезоні поступився чемпіонам України [+Відео]

Після матчу чвертьфіналу Кубка України у Харкові проти «Шахтаря» рівненський «Верес» провів матч із «гірниками» у рамках Української Прем’єр-ліги. Рівнянам знову не вдалося втримати бодай нічийний результат, програвши донетчанам утретє в поточному сезоні.
«Шахтар» (Донецьк) – «Верес» (Рівне) 2:0 (0:0)

Українська Прем’єр-ліга, 18-й тур

2 грудня 2017 року, Харків, стадіон «Металіст»

Голи: Марлос (49, пен.), Ферейра (75)

Попередження: Ферейра (65), Бернард (68), Марлос (90), Фред (90+1) - Іщенко (49), Волошинович (64), Борзенко (66), Сімінін (83)

Арбітр: Денис Шурман (Київська область)

Асистенти: Олександр Войтюк (Запоріжжя), Володимир Володін (Херсон)

Четвертий арбітр: Микола Балакін (Київська обл.)

Спостерігач арбітражу: Наталія Рачинська (Київ)

«Шахтар»: Пятов, Петряк, Ордець, Ракицький, Ісмаілі, Фред, Степаненко, Марлос, Коваленко (Патрік, 75), Бернард (Дентіньо, 83), Феррейра (Лещук, 87). Головний тренер – Паулу Фонсека.

«Верес»: Бандура, Борзенко (к), Іщенко, Адамюк, Сімінін, Карасюк, Морозенко (Кучеров, 89), Волошинович (Г.Пасіч, 86), Кобін, Степанюк, Сергійчук (Палагнюк, 83). Головний тренер – Юрій Вірт.


Як відзначили в Інформаційній службі НК «Верес», якщо Паулу Фонсека порівняно з кубковим матчем особливих змін у склад «Шахтаря» не вніс, то Юрій Вірт на гру чемпіонату зі стартових хвилин випустив майже іншу команду, зробивши вісім замін.

Зі стартових хвилин рівняни без страху пішли вперед, здійснивши кілька загострень біля воріт Андрія Пятова.

«Шахтар» відповів на 14-й хвилині, коли Бернард з забивної пробив вище воріт. Приблизно з цього моменту господарі перехопили ініціативу. На 18-й хвилині потужно зі штрафного пробивав Ярослав Ракіцький, але Олександр Бандура у стрибку перевів м’яч на кутовий. На 35-й хвилині Фред після обрізки Руслана Степанюка пройшов через усе поле, але пробив невлучно.

Щодо «Вереса», то він до перерви завдав лише одного удару по воротах суперника. На 41-й хвилині бив Ростислав Волошинович з лінії штрафного майданчика, але мимо.

Невдало для рівнян розпочався другий тайм. На 48-й хвилині на підступах до штрафного майданчика Микола Іщенко притримав руками Бернарда і арбітр призначив пенальті. «Вересівці» з рішенням не погодились, вважаючи, що фол був до лінії штрафйного. Втім, Денис Шурман рішення не змінив, а Марлос з точки пробив без шансів для Олександра Бандури – 1:0.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

Суперечливий момент стався на 66-й хвилині. Небезпечного удару завдав Ростислав Волошинович, Пятов удар відбив, першим на добиванні був Василь Кобін, якому по нозі заїхав Віктор Коваленко. Втім, замість пенальті Шурман дав жовту картку за суперечки рівненському капітану Сергію Борзенку.

З поразкою «Верес» не змирився, пішовши вперед великими силами. Як наслідок, на 75-й хвилині рівненська команда пропустила контратаку. Бандура перший удар Факундо Фернейри відбив, але нейтралізувати другу спробу він був безсилий – 2:0.

Після цього глядачі побачили відкритий футбол, але голів у матчі більше не було. Тож, «Верес» поступився, перерваши тим самим безпрограшну серію у чемпіонаті, що тривала 10 турів.







На правах реклами