Ми у Facebook
03.12.2017, 08:41

На Гощанщину завітав фізкультурно-оздоровчий захід «Ти зможеш, якщо зміг я!»

Вже майже місяць діти-вихованці спеціальних навчальних закладів Рівненської області залучаються до змагань в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!»
Черговим місцем куди з програмою командних спортивних естафет завітали гості з «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради став Гощанський район. Тут знаходиться Тучинський навчально-реабілітаційний центр, де перебувають діти з порушенням мовлення у поєднанні із затримкою психічного розвитку.

Педагогічний склад центру регулярно організовує корекційно-розвиткову роботу дітей, невід’ємною частиною якої є фізичний розвиток. На базі закладу знаходиться сучасний спортивний зал, де вихованці займаються ігровими видами спорту. Особлива увага тут приділяється фізичній культурі, яка спрямована на оздоровлення та підтримання хорошої фізичної форми і витривалості. Тому, для всіх тутешніх дітей завжди доступні спортивні тренажери, столи для настільного тенісу, баскетбольні кільця і багато іншого обладнання.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Новий сезон спортзаходу «Ти зможеш, якщо зміг я!» стартував на Дубенщині

У дитячому таборі «Агатівка» спортивно зустріли «Олімпійське літо»

Перед початком стартів вихователі разом з організаторами змагань розподілили вихованців на шість рівних команд і розповіли їм умови проходження дистанцій. Під час кожної естафети учасників підтримували їхні друзі і вчителі. Вони скандували імена дітей та назви колективів протягом всього заходу. Найбільше це надихнуло молодих «Атлантів», які за сумою всіх місць стали одноосібними переможцями. Зовсім трішки їм поступилися «Олімпійці» і «Спарта», які здобули срібні та бронзові нагороди.

Також понад півсотні дітей заявили свої роботи на конкурс спортивного малюнку, який напередодні був проведений у школі. Організатори заходу відібрали з них три, автори яких отримали пам’ятні відзнаки. А всі команди-учасниці, переможці та призери змагань були нагороджені Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області відповідно до здобутого місця.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ