Ми у Facebook
04.12.2017, 10:08

Сайт новин - як просувати грамотно і ефективно?

Просування контентного проекту в рейтингу пошукових систем часто супроводжується рядом ускладнень. Чому одні ресурси Google заохочує підвищеною увагою, а інші пропадають в нетрях видачі?
Чи варто зробити акцент на технічному опрацюванні сайту або важлива виключно якість розміщених текстів? Агентство інтернет-маркетингу WebPromo рекомендує власникам сайтів новин вибрати комплексне просування для досягнення стійкого високого результату.



Чи варто витрачати час на SEO?



Аналіз ринку, проведене агентством, дає підставу стверджувати, що ключовий канал приходу читачів на ресурс, який публікує новини, - органічний пошук. А це означає, що успіх безпосередньо залежить від позиції в рейтингу пошукової системи. Якщо сайт не відображається на першій або хоча б на другій сторінці результатів, шанси бути знайденим потенційним читачем рівні нулю.


Три кити популярності у пошукової системі



На яких питаннях слід сконцентрувати увагу, якщо ваша мета - підняти ресурс у ТОП:
1. Розробка. Це сфера, на якій заощадити не вдасться. Якщо користувачеві легко заблукати на вашому сайті, пошукові системи також будуть зазнавати труднощів з визначенням відповідної статті. Про продуману структуру варто задуматися ще на етапі створення сайту, щоб не витрачати потім час і сили на перероблення. Є питання по просуванню на стартовому етапі? Експерти WebPromo будуть раді допомогти: https://www.web-promo.ua/promotion/seo-na-etape-sozdaniya-sajta/.

2. Залишайтеся в тренді. Портал новин зобов'язаний швидко реагувати на популярні теми та ситуації - матеріали повинні бути актуальними. За допомогою таких інструментів, як Hot Trend з арсеналу Google, можна переглядати, що шукають читачі в інтернеті: за тематикою, країнам, аудиторії.

3. SEO. Моніторьте не тільки топові новини: стежте за конкретними пошуковими запитами користувачів. Завдання редактора - знайти ключі, за якими люди шукають (або будуть шукати) інформацію. Включайте такі запити в матеріали ресурсу і отримуйте більше шансів бути побаченим новим читачем.

«Копіпаст» не пройде - публікуйте тільки унікальні тексти


Якщо ви хочете потрапити на перші позиції пошукової видачі, не варто розміщувати матеріали інших сайтів в незмінному вигляді без посилання на джерело. У WebPromo підтверджують: пошукові системи знижують рейтинг порталів, які копіюють чужі статті. Редактору необхідно обробляти текст, стежити за відсутністю помилок, уникати частого повторення ключових запитів.

Злагоджена робота редакторів і технічних фахівців здатна дати відчутні результати. Якщо вам необхідний аналіз слабких сторін вашого сайту і допомогу в розробці стратегії просування, довірте оптимізацію професіоналам WebPromo. Ваш ресурс здатний стати помітним і значно збільшити охоплення аудиторії.





На правах реклами