Ми у Facebook
05.12.2017, 18:42

У Рівному підбили підсумки спідвейного сезону - 2017

Спідвейний сезон 2017 року був насиченим. Цьогоріч в обласному центрі проведено шість міжнародних турнірів. До того ж, рівненські гонщики брали участь в змаганнях в новоствореній Міжнародній Лізі Спідвею (Speedway Friendship Cup), а юні спортсмени в Чемпіонаті світу.
Найкращим гонщикам року вручили нагороди голова ОДА Олексій Муляренко та міський голова Рівного Володимир Хомко.

«Якщо на відкритті сезону я говорив, що у нас поступово відроджується спідвей, то вже зараз я впевнено стверджую: слава рівненського спідвею відновилася і Рівне знову – спідвейна столиця України. Тому ми і надалі підтримуватиме розвиток рівненського спідвею, у тому числі й дитячих секцій. Я впевнений, що і в наступних сезонах у Рівному та області буде чимало успішних стартів та яскравих перемог», - зазначив Олексій Муляренко.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Голова Рівненської ОДА назвав спідвей спортом номер один для Рівного

Рівненський спідвеїст уперше став призером Відкритого Чемпіонату Аргентини

Цьогоріч з обласного бюджету виділено 600 тисяч гривень громадській організації «Клуб вболівальників Рівненського спідвею». Ці кошти, зокрема, спрямували на нові спортивні мотоцикли, навчально-тренувальні збори.

Також у музеї презентували «Спідвейний куточок». Виставка працюватиме до 1 квітня 2018 року. Тут можна побачити ретро-мотоцикл Віктора Трофімова та його нагороди, сучасний мотоцикл, нагороди одного з найсильніших гонщиків та тренерів України Григорія Хлиновського. До уваги відвідувачів – галерея ретро- та сучасних фотографій, а також Кубок SFC.

Нагадаємо, раніше рівненський спідвеїст та вихованець секції спідвею, що діє в Рівненському обласному спортивно-технічному клубі ТСО України, Марко Левішин став переможцем другого етапу Кубка МАСЕК, який відбувся в Браїлі (Румунія). Заключні етапи турніру проходитимуть 14-15 жовтня в Чехії та Польщі.





На правах реклами