Ми у Facebook
12.12.2017, 13:25

На домашньому паркеті МФК «Кардинал-Рівне» забив віце-чемпіонам відразу п’ять м’ячів [+Відео]

Свідками справжнього трилеру із безліччю гольових моментів, суперечливих епізодів та забитих м’ячів стали вболівальники, що прийшли на матч чемпіонату Екстра-ліги між «Кардиналом-Рівне» та столичним «ХІТом». І хоча рівняни провели п’ять голів, цього для підсумкової перемоги господарям не вистачило.
«Кардинал-Рівне» - «ХІТ» - 5:5 (2:2)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 12 тур

11 грудня 2017 року, Рівне, ДЮСШ-4

Арбітри: Олексій Фесенко (Харків), Олександр Сидорук (Вінниця)

Третій арбітр - Павло Кравцов (Рівне)

Хронометрист: Володимир Дзюра (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)

«Кардинал-Рівне»: Свинарчук (Дурбан, 29) – Басич, Волянюк, Кручок, Власович – Горпинич, Мануйленко, Фаренюк, Концеба - Піддубний. Запасні: Дармовіс, Кравчук.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

«ХІТ»: Лисенко (Максименко, 31) – Чепорнюк, Журба, Школьний, Медведь – Жук, А.Борсук, Корнійчук, Тменов – Литвинов.

Головний тренер: Олег Лук’яненко.

Голи: Мануйленко (8), Басич (18, 33), Волянюк (26, 30)- Жук (13), Школьний (13), А.Борсук (23), Тменов (31, 34).

Попередження: Фаренюк (4), Власович (35) – Школьний (36), А.Борсук (40).


Як відзначили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», обидві команди закономірно за прийнятний результат у звітному матчі вважали лише перемогу. І кияни, і рівняни, закриваючи тур, вже знали результати інших матчів і сподівалися не відстати від конкурентів у турнірній таблиці.

Не відомо, чи саме на таку відкриту гру налаштовували свої команди тренери. Але гравці перейшли на іскрометний футзал без оглядки на власні тили вже з перших секунд.

На гарматний удар Максима Мануйленка гості відповіли пострілом Олександра Корнійчука у руки Юрію Свинарчуку. Михайло Волянюк класно розхитав обманними рухами Школьного, але і Влад Лисенко зіграв надійно. Ефектна домашня заготовка Олександра Басича та Валерія Власовича із накиданням м’яча під удар Михайлу Волянюку – завершилася пострілом останнього вище воріт. А Євген Жук з лінії воріт виніс сферу після удару Максима Мануйленка – кутовий.

Вже у наступній атаці наша команда забила. Микита Тменов, перериваючи атаку рівнян, віддав результативну передачу на Макса Мануйленка – удар на силу без шансів для Лисенка. 1:0.

Гості відповіли доволі швидко. Непомітний до того в атаці Євген Жук підібрав м’яча на власній половині майданчика, на замасі прибрав Волянюка і пробив у дальню дев’ятку – 1:1. І буквально за декілька секунд «ХІТ» забив вдруге. Олександр Школьний в два дотики спершу обробив передачу Андрія Борсука, а потім перекинув Юрія Свинарчука, що вийшов далеко з воріт – 1:2.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

Одразу після цього на майданчику вперше з’явився Сергій Піддубний. Втім, попервах команді це не допомагало. Рівняни могли пропустити втретє після пострілу Євгена Жука – мимо, та виходу Олександра Школьного віч-на-віч із нашим воротарем – врятував Свинарчук. Удар Сергія Чепорнюка прийняла на себе поперечина наших воріт.

Втім, гол «у роздягальню» забив «Кардинал». Олександр Басич по-футбольному у падінні ударом головою замкнув передачу Сергія Піддубного від кута майданчика – 2:2!

«ХІТ», натомість, забив гол «із роздягальні». Юрій Свинарчук вибив м’яча з-під ніг Євгена Жука, але просто на Андрія Борсука. Тому залишалося лише влучити у порожні ворота – 2:3.

Цього разу вже господарі швидко відігралися. Владислав Лисенко перевів за межі поля підступний удар Артема Фаренюка, але цим лише відтермінував взяття воріт. Михайло Волянюк нічого не вигадуючи пробив від бокової лінії після ауту від Валерія Власовича – 3:3!

Ще чотири хвилини із практично з тієї ж точки Волянюк забив вдруге. Цього разу – красивим ударом з льоту у дальній кут воріт після «черпачка» від Сергія Піддубного – 4:3!

У цей час тренери обох команд вирішили змінити воротарів, які вже достатньо напомилялися. Втім, злива м’ячів від цього не вщухла. Сергій Піддубний «проспав» простріл Євгена Жука, який на дальній стійці замкнув Микита Тменов – 4:4.

Трохи більше хвилини і «Кардинал-Рівне» знову вийшов вперед. Олександр Басич дальнім ударом застав зненацька Максима Максименка – 5:4. Перемогу у рівненської команди вкрав Микита Тменов. І також дальнім ударом точно в ціль – 5:5!

Вже після цього до перемоги трохи ближчими були гості. Рівнян двічі рятував каркас воріт. У підсумку – бойова нічия.



Результати інших матчів 12 туру.

«ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 3:3
Голи: Карбула (7), Бакум (30), Чеберяк (39) – Микитюк (23, 31), Горбатий (40)
Попередження: Литвиновський (6), Чеберяк (39), Бакум (40), Шевченко (40) – Кіндратів (14)

«Сокіл» (Хмельницький) – «Титан» (Покровське) – 3:2
Голи: Лисенко (26, 36), Педяш (35) – Грицовець (16), Мілінькій (34)
Попередження: Подлюк (33) – Єрьомін (8)

«Енергія» (Львів) – «Продексім» (Херсон) – 3:2
Голи: Федюк (21, 40), Кузь (40) – Скорий (4), Роніньо (4)
Попередження: Танський (8), Писько (21), Струк (33)








На правах реклами